Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν θα έβγαινα με έξω την κοιλιά, έχω παραπανίσια κιλά»
Η Σοφία Βογιατζάκη απάντησε για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, οι οποίες είχαν ως στόχο τις υπέρβαρες γυναίκες.

Τη Σοφία Βογιατζάκη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία το βράδυ της Δευτέρας 30/10. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το εάν και κατά πόσο περιποιείται τον εαυτό της, καθώς και για το εάν θα επέλεγε να κυκλοφορήσει στον δρόμο με ένα πιο αποκαλυπτικό ρούχο.

«Περιποιούμαι τον εαυτό μου τόσο όσο, δεν είμαι η τρελή κοκέτα που θα βάλει μάσκαρα και lip gloss για να πάει στο περίπτερο», απάντησε η Σοφία Βογιατζάκη.

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, οι οποίες είχαν ως στόχο τις υπέρβαρες γυναίκες, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα σχολιάσω τις απόψεις ενός άλλου ανθρώπου. Εάν μου κάνετε προσωπικά την ερώτηση, εάν θα έβγαινα με έξω την κοιλιά, όχι δεν θα έβγαινα με έξω την κοιλιά. Είμαι μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά».

«Ναι μεν μπορώ να αισθάνομαι καλά μέσα στα κιλά μου αλλά για λόγους αισθητικής και υγείας δεν νομιμοποιούμαι ούσα κάπως τροφαντή, παχουλή, να λέω: άντε, παιδιά, ας γίνουμε στο όνομα οποιουδήποτε diversity όλοι χοντροί και με έξω τις κοιλιές. Δεν μου αρέσει», απάντησε η Σοφία Βογιατζάκη.

 

 

 

 

Στο ίδιο event παραβρέθηκε και η Κρίστι Κρανά, η οποία απάντησε για το θέμα: «Τα λέω καθημερινά. Δεν είναι δυνατόν όταν έχεις κάποια κιλά παραπάνω, να φοράς ένα ρούχο stretch. Είναι σαν να λες: κοιτάξτε το ελάττωμά μου. Γιατί; Φόρεσε ρούχα που να μην το δείχνεις ή προσπάθησε να χάσεις».

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;