Σασμός: Ο θάνατος του Νικηφόρου λύγισε το X - Ανατριχίλα με την σκηνή της Βασιλικής
Σασμός: Ανατριχίλα στο X (πρώην Twitter) με την σκηνή που η Βασιλική αποχαιρετά τον Νικηφόρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Σασμός», με το επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας (30/10) να κάνει τους τηλεθεατές να λυγίζουν. Ο Νικηφόρος δέχθηκε πυροβολισμό και έχασε τη ζωή του και το X (πρώην Twitter) ανατρίχιασε με τα όσα είδε.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, ο Παύλος αρνήθηκε τις κατηγορίες της Καλλιόπης.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος ενημερώθηκαν πως ο Νικηφόρος είναι εκτός εαυτού και κρατά όπλο και πήγαινε στο καφενείο του Παντελή για να αντιμετωπίσει τον Παύλο Βρουλάκη. Εκεί τον σημαδεύει με το όπλο, ωστόσο ένας άλλος πυροβολισμός θα ανατρέψει τα πάντα. Εκείνη τη στιγμή, ο Λάζαρος εμφανίζεται στο σημείο και πυροβολεί τον Νικηφόρο. Στη συνέχεια, τρέπεται σε φυγή.

 

Αμέσως μετά τον πυροβολισμοί, όλοι όσοι βρίσκονταν στο καφενείο έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο. Ο Νικηφόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την μητέρα του, Βασιλική, να τρέχει για να βρεθεί στο πλευρό του.

Οι δύο τους είχαν έναν καθηλωτικό και σπαρακτικό διάλογο μέσα στην εντατική, με την Βασιλική να ζητά από τον Νικηφόρο να κρατηθεί δυνατός για τα ταξίδια που θα κάνουν μαζί στο μέλλον.

 

Ο Νικηφόρος νιώθει να παγώνει και ξεψυχά κάτω από το τρομαγμένο βλέμμα της μητέρας του. Κραυγή για την Βασιλική η οποία καταρρέει με τις φωνές της να ακούγονται σε όλο το νοσοκομείο και με την σκηνή να μοιάζει βγαλμένη από αρχαία τραγωδία.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;