Σάνι Λουκ: Συγκλονίζει ο πατέρας της - «Επιτέλους ξέρουμε τι συνέβη»
Tα ίχνη της 22χρονης Γερμανοϊσραηλινής χάθηκαν μετά την επίθεση της Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ

Αποτροπιασμό και συγκίνηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το άκουσμα της είδησης ότι η Σάνι Λουκ, η οποία απήχθη από ένοπλους της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε τελικά νεκρή.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 22χρονης Γερμανοϊσραηλινής χάθηκαν μετά την επίθεση σε μουσικό φεστιβάλ. Λίγες ώρες μετά το «χτύπημα» στη συγκεκριμένη εκδήλωση, σε βίντεο που κυκλοφόρησαν από μέλη της Χαμάς στα social media, η Σάνι Λουκ διακρίνονταν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, ημίγυμνη και με σημάδια κακοποίησης στο σώμα της.

Τα πλάνα «πρόδιδαν» ότι η 22χρονη είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Η στάση του σώματός της στο φορτηγό έδειχνε ότι μπορεί να ήταν ήδη νεκρή. Η μητέρα της, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι διέθετε στοιχεία πώς η κόρη της ήταν ζωντανή.

Οι ελπίδες για αίσιο τέλος φαίνεται πως εξανεμίστηκαν μετά τη δήλωση του ίδιου του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ότι η Σάνι Λουκ βρέθηκε αποκεφαλισμένη. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για φρικτά βασανιστήρια που υπέστη η νεαρή γυναίκα.

 

 

Τι είπε ο πατέρας της Σάνι Λουκ

Ο Νισίμ, ο πατέρας της Λουκ, σύμφωνα με το timesofisrael.com μίλησε στο Channel 13 μετά τα δυσάρεστα νέα και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του. «Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό το πράγμα τελείωσε, γιατί ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη», είπε αρχικά και εξήγησε: «Ξέρω πού είναι, δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα, όπου κάθε λεπτό πυροβολούν εναντίον τους και όλη η γη τρέμει και υπάρχει σκόνη και είναι αδύνατο να αναπνεύσει».

«Ξέρουμε ότι είναι νεκρή, ξέρουμε ότι δεν υπέφερε, ξέρουμε επίσης ότι ένα λεπτό πριν έρθουν οι δολοφόνοι χόρευε, ήταν χαρούμενη με όλους τους φίλους της γύρω της και διασκέδαζε», τόνισε ο πατέρας της Σάνι Λουκ.

Επιπλέον, η Ρικάρντα, η μητέρα της άτυχης 22χρονης, εξέφρασε επίσης την ανακούφισή της: «Από τη μια πλευρά, αισθάνομαι θλίψη, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να την επιστρέψουν. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε τουλάχιστον τι της συνέβη», είπε στο Kan news.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
'
90 - 82
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1