Ισραήλ: «Οι σαδιστές της Χαμάς αποκεφάλισαν όμηρο»
«Oι άνθρωποι κακοποιήθηκαν, κάηκαν ή διαμελίστηκαν με τον πιο φρικιαστικό τρόπο».

Νεκρή βρέθηκε η γερμανοισραηλινή, Σάνι Νικόλ Λουκ, η οποία απήχθη από εξτρεμιστές της Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας κατά την επίθεση της ισλαμιστικής οργάνωσης στο Ισραήλ. Σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρόεδρο, Ισαάκ Χέρτζόγκ, η νεαρή γυναίκα αποκεφαλίστηκε.

«Λυπάμαι πραγματικά που πρέπει να ανακοινώσω ότι λάβαμε τώρα την είδηση πως η Σάνι Νικόλ Λουκ επιβεβαιώθηκε ότι δολοφονήθηκε και είναι νεκρή. Βρέθηκε το κρανίο της. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι. Είναι μια μεγάλη τραγωδία και εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της», δήλωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτζόγκ στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Η Σάνι Λουκ απήχθη από εξτρεμιστές της Χαμάς σε ένα μουσικό φεστιβάλ που πραγματοποιούνταν στις 7 Οκτωβρίου, κοντά στη Γάζα. Την ίδια μέρα, κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο το ακίνητο σώμα της Σάνι βρισκόταν στην καρότσα ενός οχήματος.

«Αυτό που είδαμε στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ υπερβαίνει κατά πολύ ένα πογκρόμ. Είδαμε ένα σφαγείο. Είδαμε αίμα να ρέει στους δρόμους. Είδαμε τις πιο φρικτές τραγωδίες που μπορεί κανείς να φανταστεί», πρόσθεσε ο Χερτζόγκ.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρόεδρο, μέχρι στιγμής εκκρεμεί η ταυτοποίηση άλλων 40 πτωμάτων, καθώς, όπως ανέφερε «οι άνθρωποι κακοποιήθηκαν, κάηκαν ή διαμελίστηκαν με τον πιο φρικιαστικό τρόπο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;