Ισραήλ: Η μητέρα της Σάνι Λουκ που απήχθη από μέλη της Χαμάς έλαβε μήνυμα ότι είναι ζωντανή
«Τώρα έχουμε στοιχεία ότι η Σάνι είναι ζωντανή αλλά έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση»

Μήνυμα από την Παλαιστίνη το οποίο και αναφέρει πως η κόρη της είναι ζωντανή αλλά σοβαρά τραυματίας, έλαβε η μητέρα της Γερμανίδας tattoo artist Σάνι Λουκ, η οποία σε βίντεο, αποτυπώθηκε χτυπημένη και λιπόθυμη πάνω σε καρότσα φορτηγού με μέλη της Χαμάς.

Η κοπέλα, θεωρήθηκε πως κατά πάσα πιθανότητα σκοτώθηκε κατά τα αιματηρά επεισόδια του Σαββάτου με το χτύπημα της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ ωστόσο το μήνυμα που έλαβε η μητέρα της, αλλάζει τα δεδομένα και δίνει στην οικογένεια, έναν λόγο για να ελπίζει κάνοντας έκκληση στην γερμανική κυβέρνηση να κινηθεί γρήγορα και να βγάλει το κορίτσι από τη Γάζα.

«Τώρα έχουμε στοιχεία ότι η Σάνι είναι ζωντανή αλλά έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο.»

Η Ricarda, φοβήθηκε ότι η κοπέλα έχει χάσει τη ζωή της αφού είδε το βίντεο που έδειχνε τη Σάνι Λουκ αναίσθητη στο αυτοκίνητο μετά την απαγωγή της.

Σε έκκληση που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε ότι στην οικογένεια στάλθηκε ένα βίντεο «στο οποίο έβλεπα καθαρά την κόρη μας αναίσθητη στο αυτοκίνητο με τους Παλαιστίνιους και αυτούς να κάνουν βόλτες στη Λωρίδα της Γάζας».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;