Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η πολιτική με αφορά πάρα πολύ, θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά»
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The 2night Show».

Το βράδυ της Τρίτης (31/10) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «The 2Night Show». Μεταξύ άλλων η δημοφιλής ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το κίνημα του #MeToo και τις δικαστικές διαμάχες στον απόχηχό του.

«Η πολιτική με αφορά πάρα πολύ, θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά. Είχα προτάσεις στις εκλογές αλλά δεν νιώθω ότι ανήκω σε κάποιο κόμμα» είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφερόμενη στη σχέση της με την πολιτική.

 

 

Έπειτα, η συζήτηση πέρασε στο #MeToo και τις δικαστικές διαμάχες, ενώ αναφέρθηκε και στο κατά πόσο ζημιώθηκε επαγγελματικά λόγω αυτού.

«Θα δώσω δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο. Εγώ ως άνθρωπος ξεκινάω πάντα με καλή πρόθεση όμως το σωφρονιστικό σύστημα πάσχει, έχει θέματα πολλά», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και πρόσθεσε:

«Μπαίνω στο μάτι του κυκλώνα αλλά μπαίνω και στις καρδιές των ανθρώπων που θέλω. Έχει πολύ μεγάλο κόστος αυτό αλλά δεν πειράζει. Θα τα ξανάκανα όλα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο».

«Πολύ πιθανό να έχω υποστεί ζημιά και επαγγελματικά λόγω αυτού. Εγώ είμαι ένας εργατικός άνθρωπος, αγαπώ τη δουλειά και δεν τη φοβήθηκα ποτέ. Αγαπώ πάρα πολύ και το δίκαιο. Αν συμβεί μία αδικία μπροστά μου, θα την υπερασπιστώ. Αν δω ότι το τραβάνε από τα μαλλιά, ναι θα γίνω πολύ έντονη για να καταλάβει ο άνθρωπος που καταπιέζεται ότι έχει κάποιον δίπλα του», τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Εκεί τελειώνει η ιστορία με το βιογραφικό μου. Από εκεί και πέρα, σενάρια παίζουν πολλά, αποδείξεις παίζουν λίγες», συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου  χαρακτηριστικά.

«Έχω να κάνω τηλεόραση 4 χρόνια και μου έχει λείψει πάρα πολύ. Μετά την ψυχοθεραπεία, είμαι σε μία φάση ηρεμίας και νιώθω ότι γίνεται μία παύση θεμιτή όπως σε όλους τους καλλιτέχνες και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και η σωστή πρόταση με τις σωστές συνθήκες και τους σωστούς ανθρώπους, θα ξαναλάμψει το φως που έχουμε μέσα μας», παραδέχτηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
43 - 26
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;