ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming
Δείτε εδώ το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε Live Streaming

Μάχη αιωνίων στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, για την 4η αγωνιστική της Basket League (20:15). Αυτή θα είναι και η τρίτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο ομάδες την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με τους «ερυθρολεύκους» να βγαίνουν νικητές στα δύο προηγούμενα ραντεβού.

Στη Ρόδο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε 75-51, ενώ στο ΟΑΚΑ, πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα με 88-78. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Κώστα Σλούκα, που το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Πειραιά, μετακομίζοντας στους «πρασίνους» του Εργκίν Αταμάν.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός, έκανε ότι ήθελε την Εφές για την Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, πανηγυρίζοντας μια εύκολη νίκη (75-57). Στα του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες μετράνε το απόλυτο μέχρι στιγμής: 3/3  νίκες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που τρέχει και ένα φοβερό σερί στην κανονική περίοδο της Basket League (42-0).

Στα αγωνιστικά, δεν λείπουν τα προβλήματα για τον έμπειρο κόουτς. Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα παραμένουν στα πιτς και δεν υπολογίζονται για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι, ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα κάνει το ντεμπούτο του σε συνάντηση αιώνιων. 

Στην αντίπερα όχθη και ο Παναθηναϊκός προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στην Euroleague. Με 95-81 επικράτησαν της Μπασκόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» και πηγαίνουν ανεβασμένοι στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό. Αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με την τελευταία της νίκη να είναι κόντρα στο Λάυριο (111-75). «Πονοκεφαλιάζει» ο Τούρκος τεχνικός, που συνεχίζει να μην έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου (πέρασε την πόρτα του χειρουργείου).

Νοκ άουτ για τον Παναθηναϊκό και ο Λευτέρης Μαντζούκας, που ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες. Τον Λούκας Βιλντόζα «έκοψε» από το ντέρμπι ο προπονητής των «πρασίνων». Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους, ότι βρίσκεται στις επάλξεις ο Ντίνος Μήτογλου. Ο νεαρός φόργουορντ είχε απουσιάσει από τα δύο προηγούμενα… ραντεβού των αιωνίων. 

Δείτε εδώ το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ σε Live Streaming

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;