OAKA: Επαναλειτουργία της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης»
Εκτός από την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, ασφαλή κρίθηκαν επίσης, τα γραφεία των εργαζομένων στο Κεντρικό Στάδιο και η υπόγεια αίθουσα του Ποδηλατοδρομίου.

Ασφαλής κρίθηκε η αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ από την Έκθεση Εμπειρογνωμοσύνης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Εκτός από την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, ασφαλή κρίθηκαν επίσης, τα γραφεία των εργαζομένων στο Κεντρικό Στάδιο και η υπόγεια αίθουσα του Ποδηλατοδρομίου.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρίσκεται σε αναμονή για τις επόμενες Εκθέσεις του ΤΕΕ σχετικά με τη στατικότητα των Στεγάστρων Καλατράβα στο ΟΑΚΑ και τους χώρους κάτω από αυτά.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μέχρι η κυβέρνηση να λάβει, ως όφειλε, νεότερη ανεξάρτητη γνωμοδότηση, έπραξε το αυτονόητο και αποφάσισε να αναστείλει αμέσως τη λειτουργία των δύο εγκαταστάσεων και των όμορων χώρων, χωρίς καμία εξαίρεση, με γνώμονα την ασφάλεια εργαζομένων και αθλουμένων».

«Επιπλέον, οι ειδικοί πραγματογνώμονες του ΤΕΕ υπογραμμίζουν ότι ο εξονυχιστικός έλεγχός τους συνεχίζεται και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί νεότερη έκθεσή τους, σχετικά με την κατάσταση των υπόλοιπων χώρων, καθώς και με το σύνολο των παρεμβάσεων που θα χρειαστεί να γίνουν προκειμένου να καταστεί ξανά απόλυτα ασφαλής η συνολική χρήση του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου» αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

«Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί, έχει εντάξει και υλοποιεί με συνέπεια στα Έργα του Ταμείου Ανάκαμψης την ολιστική αναβάθμιση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου με 57 εκατ. ευρώ» καταλήγει.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;