Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Έγινα 25 χρονών» - Νέες δηλώσεις για τη σχέση του με την Γεωργία Σιακαβάρα
Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται, ούτε εγώ ενδιαφέρομαι για να μάθουν τα παιδιά μου τι θα κάνω»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη σχέση του με την Γεωργία Σιακαβάρα και αν υπάρχει ενδεχόμενο να παντρευτούν.

«Με τις συζητήσεις που κάναμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Αν θα κάνω γάμο, θα κάνω οπωσδήποτε θρησκευτικό. Δεν το βλέπετε; (σ.σ. ότι είμαι ερωτευμένος). Ανανεωμένος έγινα 25 χρονών, φοβόμουν να γίνω 20 μην τυχόν με καλέσουν στο στρατιωτικό. Ζω μία περίοδο που είμαι πολύ ευτυχής» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται, ούτε εγώ ενδιαφέρομαι για να μάθουν τα παιδιά μου τι θα κάνω. Πηγαίνουμε με την Γεωργία σε διάφορα κέντρα και διασκεδάζουμε. Ήταν η πρώτη φορά που την είδα στη σκηνή. Είναι πολύ καλή ηθοποιός. Είναι αλήθεια ότι έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Άλλα με ενοχλούν και δεν θεωρώ εχθρούς μου (σ.σ. όσους κάνουν σχόλια). Δεν πρόκειται να στραφώ νομικά, ακολουθώ άλλες μεθόδους. Θα στείλω σε έναν γνωστό παρουσιαστή εξώδικο γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ και με κατηγορεί» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;