«Στα σύνορα»: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο απόψε - Τι θα δούμε
Πρεμιέρα απόψε για τη νέα κωμική σειρά του STAR «Στα σύνορα» με διπλό επεισόδιο.

Ακόμα μία ελληνική σειρά έρχεται να προστεθεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Το βράδυ της Κυριακής (29/10), έχει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά του Star, «Στα σύνορα».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, τα Αχούρια θα γίνουν το «χωριό μας» αυτή την τηλεοπτική σεζόν! Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους απίθανους κατοίκους του πιο ανυπότακτου χωριού !

Αχούρια, ένα θεότρελο χωριό με απίθανους κατοίκους! Μία δαιμόνια γιαγιά του χωριού, που λύνει και δένει! Μία επιχείρηση λαθρεμπορίου, που αναζητά… διάδοχο!

Ένα κορίτσι, με πολλούς υποψήφιους μνηστήρες! Και ένας αστυνομικός, αποφασισμένος να διεκδικήσει τον έρωτα… αλλά και να επιβάλλει το Νόμο! Μπορεί ο έρωτας να γεννηθεί, ακόμα και κάτω από τις πλέον απρόβλεπτες συνθήκες;

Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς;

Επεισόδιο 1: Η Ιωάννα έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη και μόλις ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της. Έτσι, ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας, επιστρέφει στο χωριό της, τα Αχούρια, που βρίσκεται δίπλα στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Παράλληλα, ο Ηρακλής, ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αθήνα, παίρνει δυσμενή μετάθεση για το ίδιο χωριό. Η επιστροφή της Ιωάννας συμπίπτει με τα γενέθλια της αγαπημένης της γιαγιάς, της Γιαννούλας και όλη η οικογένεια ετοιμάζεται να τα γιορτάσει.

Στο δρόμο, η Ιωάννα γνωρίζει τον Ηρακλή και ύστερα από μία επεισοδιακή περιπέτεια, όπου της προσφέρει τη βοήθειά του, τον καλεί στο σπίτι της για φαγητό. Οι συγγενείς και οι φίλοι παγώνουν όταν τη βλέπουν να συνοδεύεται από έναν αστυνομικό. Και αυτό, διότι η Ιωάννα αγνοεί το μεγάλο μυστικό: η γιαγιά της διευθύνει μια επιχείρηση λαθρεμπορίου, στην οποία συμμετέχουν και όλα τα μέλη της οικογένειάς της. Και, μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλιά της, η Γιαννούλα σχεδιάζει να ενημερώσει την Ιωάννα για αυτή τους τη δραστηριότητα και να της μεταβιβάσει την αρχηγία!

Επεισόδιο 2: Ο Περικλής, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος, υποπτεύεται εδώ και πολλά χρόνια τη Γιαννούλα, αλλά εκείνη συνέχεια του ξεφεύγει. Έχοντας βρει στο δάσος κάτι, που θεωρεί απόδειξη της ενοχής της, πηγαίνει για να τη συλλάβει, αλλά η οικογένεια προσπαθεί να τον βγάλει τρελό. Τελικά, όμως, η Γιαννούλα καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με την εγγονή της, την Ιωάννα.

Ο Βαγγέλης και η Μπαρντάνα μεταφέρουν ένα σακί αλεύρι, το οποίο, χωρίς να το ξέρουν, περιέχει λαθραίο καπνό. Ο Μελέτης προσπαθεί να πείσει το γιο του, τον Νικόλα να απεμπλακεί από το λαθρεμπόριο. Στο αστυνομικό τμήμα, ο Περικλής ανακρίνει τη Γιαννούλα και ο Ηρακλής την Ιωάννα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η Ελόνα κάνει έρευνα στο μαγαζί του Βαγγέλη. Ο πατέρας Αριστείδης προσπαθεί να συνετίσει τον Περικλή, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Ηρακλής και η Ιωάννα έρχονται πιο κοντά. Η Γιαννούλα φεύγει από το τμήμα, αφού δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον της και συναντά έναν παράξενο τύπο, σε μια ερημική τοποθεσία, με ύποπτους σκοπούς.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;