Ολυμπιακός: Μια υπέροχη βραδιά με 4 νίκες σε 4 αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ
Ο Ολυμπιακός έκανε ευτυχισμένους τους φιλάθλους του χθες το βράδυ.

Ο Ολυμπιακός χάρισε για ακόμη μια φορά ένα καταπληκτικό βράδυ στους φιλάθλους του που ξύπνησαν μέσα στην τρελή χαρά σήμερα, καθώς η αγαπημένη τους ομάδα πέτυχε το απόλυτο των 4 νικών σε 4 αγώνες σε 4 τμήματα και 3 διαφορετικά σπορ.

Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο

Στο ποδόσφαιρο οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 της κατόχου του Conference League, Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου στο Europa League και έσπασαν το αήττητο σερί της. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπήκε στο κόλπο πρόκρισης, καθώς έφτασε τους 4 βαθμούς, παρουσιάζοντας εκπληκτική εικόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός Μπάσκετ

Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα, οι φίλαθλοι του πειραϊκού συλλόγου μεταφέρθηκαν απέναντι στο ΣΕΦ, όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε με 75-57 της Ανατολού Εφές για την 5η αγωνιστική της Euroleague, έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες μέχρι στιγμής.

Ολυμπιακός Βόλεϊ

Νέα, σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη και για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία κατέκτησε την κορυφή στον όμιλο του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League! Στο δεύτερο ματς των προκριματικών, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, νίκησαν τη διοργανώτρια Παρτιζάν στη Σερβία, με 3-1 σετ (22-25, 25-20, 19-25, 16-25) και… έστρωσαν ιδανική διαδρομή για την επιστροφή τους στη φάση των ομίλων του Champions League!

Ολυμπιακός Μπάσκετ Γυναικών

Νικηφόρα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα, με σπουδαίο ευρωπαϊκό «διπλό». Τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν με 59-46 της MBK Ruzomberok στη Σλοβακία, για την 3η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Eurocup

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;