Τζον Λένον: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του
Αφηγητής θα είναι ο Κίφερ Σάδερλαντ

Ντοκιμαντέρ με θέμα τη δολοφονία του Τζον Λένον και αφήγηση του Κίφερ Σάδερλαντ εξασφάλισε η Apple TV+.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «John Lennon: Murder Without a Trial» (Δολοφονία χωρίς δίκη) και θα αποτελείται από 3 μέρη. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, θα περιλαμβάνει «αποκλειστικές συνεντεύξεις αυτοπτών μαρτύρων και φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος του Τζον Λένον που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στο παρελθόν».

Επίσης, θα περιλαμβάνονται στοιχεία «που ρίχνουν φως στη ζωή και τη δολοφονία του μουσικού και πολιτιστικού ειδώλου», ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και πληροφορίες για «την έρευνα και καταδίκη του Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν, που ομολόγησε τη δολοφονία».

Εκτός όμως από τις αποκλειστικές συνεντεύξεις με όσους ήταν πιο κοντά στον Τζον Λένον την εποχή της δολοφονίας του, το ντοκιμαντέρ θα εξετάζει επίσης προσεκτικά τα κίνητρα του δολοφόνου του μέσω συνομιλιών με τους δικηγόρους υπεράσπισης του Τσάπμαν, τους ψυχιάτρους, τους εισαγγελείς και τους ντετέκτιβ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Variety.

Στους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ παραχωρήθηκε εκτεταμένη πρόσβαση στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, στο Συμβούλιο Αποφυλάκισης και στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα μέσω του νόμου περί ελευθερίας πληροφοριών. Πράγμα που σημαίνει ότι το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα είναι η «πιο διεξοδική έρευνα» της δολοφονίας του Τζον Λένον το 1980.

Το «Murder Without a Trial» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Νικ Χολτ και του Ρομπ Κόλντστριμ ενώ είναι παραγωγή της 72 Films. Ο εκτελεστικός παραγωγός της Coldstream μαζί με τους Ντέιβιντ Γκλόβερ, Μαρκ Ράφαελ και Λούις Λι Ρέι είναι παραγωγοί της ταινίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;