Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το «Woman In Me» είναι τα απομνημονεύματα διασημοτήτων με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία
Ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, το βιβλίο της τραγουδίστριας έσπασε ρεκόρ πωλήσεων

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιόρτασε το νέο βιβλίο της, «The Woman In Me», που έγιναν τα «απομνημονεύματα διασημοτήτων με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία» και κατέφυγε στο Instagram την Τρίτη 24 Οκτωβρίου για να μοιραστεί την είδηση.

Η 41χρονη τραγουδίστρια – η οποία κυκλοφόρησε επίσημα τα αναμενόμενα απομνημονεύματα επίσης την Τρίτη – μοιράστηκε τα νέα με τους 42,3 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της γράφοντας: «Συμβαίνει!!! Το βιβλίο μου είναι τα απομνημονεύματα διασημοτήτων με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία και είναι μόνο η 1η μέρα!!! Ευχαριστώ τους θαυμαστές που με υποστήριξαν τόσο πολύ!!! Σας αγαπώ όλους!!! #TheWomanInMe».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Επίσης, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέβασε μια φωτογραφία από το εξώφυλλο του βιβλίου που είχε τις λέξεις: «Η ιστορία μου. Με τους δικούς μου όρους. Επιτέλους».

Κυκλοφόρησε επίσης η έκδοση του ακουστικού βιβλίου, την οποία, αφηγείται η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Μισέλ Γουίλιαμς.

Η Σπίαρς ηχογράφησε ένα μικρό μέρος του βιβλίου και απέφυγε να αφηγηθεί τα κεφάλαια που μιλούσαν για την οικογένειά της λόγω του ότι το περιεχόμενο ήταν «πολύ επώδυνο για να το ξαναπεί», ανέφερε πρόσφατα το TMZ νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Στα απομνημονεύματά της, η σταρ ανοίγεται για την 13χρονη κηδεμονία της, τη σχέση με την οικογένειά της, καθώς και για τη φήμη και τους γάμους της με τον Κέβιν Φεντερλάιν και τον Σαμ Ασγκάρι.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;