«Το Ναυάγιο»: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Δείτε το τρέιλερ
«Το Ναυάγιο»: Όσα θα δούμε στη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς που θα προβληθεί απόψε.

Μία από τις νέες ελληνικές σειρές που προβάλλονται την φετινή τηλεοπτική σεζόν για πρώτη φορά είναι «Το Ναυάγιο»Στη σειρά βλέπουμε το πλοίο «Φοίνιξ» που βυθίζεται και δεκάδες άνθρωποι παλεύουν για τη ζωή τους στα σκοτεινά νερά του Αιγαίου. Το βράδυ της Τρίτης (24/20) θα παρακολουθήσουμε τη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς.

Απόψε θα δούμε την καταρρακωμένη Ειρήνη, η αποδέχεται την πρόταση του Ιπποκράτη και παραμένει στην Αθήνα, ενώ το ένοχο μυστικό του Πέτρου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Ειδικότερα, ακολουθεί η περίληψη του 13ου επεισοδίου από «Το Ναυάγιο», το οποίο θα προβληθεί απόψε Τρίτη (24/20) στις 22:50 στο Mega.

Η Ειρήνη δεν έχει τη δύναμη να ξαναμπεί σε πλοίο και αναγκάζεται να μείνει στην Αθήνα. Ο Ιπποκράτης επιμένει να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του, κάτι που δεν ευχαριστεί τον Ορφέα. Η Λίνα δεν δέχεται το σκυλί που της φέρνουν οι δικοί της και βασανίζεται από τύψεις που δεν κατάφερε να σώσει τον Ηρακλή. Ο Πέτρος νοικιάζει την κάμαρα δίπλα από τον Μάκη, ενώ ο παπά-Γρηγόρης και η Λαμπρινή παίρνουν νέα ταραχή όταν καταλαβαίνουν πώς το χωριό σχολιάζει τον γιο τους, αμαυρώνοντας τη μνήμη του.

Στην κηδεία του Κυριάκου, η Στέλλα αντιδρά με αναπάντεχο τρόπο. Ο Γιώργης διαλύεται όταν μαθαίνει πως ο Βασίλης έκανε την κηδεία της Ασημίνας σε στενό κύκλο και εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί. Ο Πέτρος αναγκάζεται να επισκεφτεί το ίδρυμα, όπου φιλοξενείται ο πατέρας του Αντώνη, και ξαφνικά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;