Μαντόνα: Δεν έχει επανέλθει πλήρως από την περιπέτεια της υγείας της
«Πρέπει να σας πω ότι δεν νιώθω πολύ καλά αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ, γιατί είμαι ζωντανή»

H Μαντόνα αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην κατάσταση της υγείας της, λίγες ημέρες μετά την παγκόσμια περιοδεία της, λέγοντας πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της το Σάββατο στην Αμβέρσα του Βελγίου, η 65χρονη σταρ συγκινήθηκε, ενώ μιλούσε για την περιπέτεια της υγείας της.

Όπως ανέφερε, τα όσα πέρασε της έφεραν στο μυαλό τη μητέρα της, Λούις Σικόνε, που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο του μαστού σε ηλικία 33 ετών.

«Είχα αυτή την περίεργη σκέψη. Ξαφνικά, ένιωσα μια συμπάθεια και ενσυναίσθηση για τη μητέρα μου. Σχετικά με το πόσο μόνη έπρεπε να νιώθει στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας ότι δεν επρόκειτο να ζήσει. Και μου δόθηκε άλλη μια ευκαιρία», είπε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

«Έτσι, είμαι ευγνώμων για αυτό. Πρέπει να σας πω ότι δεν νιώθω πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ, γιατί είμαι ζωντανή. Ευχαριστώ τον Θεό για τα παιδιά μου και για όλους εσάς και για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Το εκτιμώ πραγματικά. Πριν από λιγότερο από τέσσερις μήνες, ήμουν σε ένα νοσοκομείο αναίσθητη κι οι άνθρωποι σκέφτονταν ότι μπορεί να μην τα καταφέρω», λέει στη συνέχεια.

Κατέληξε λέγοντας: «Είναι θαύμα του βασιλιά που είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Η μάνα μου, ο Θεός να την έχει καλά, πρέπει να με προσέχει. Είπε “κορίτσι μου, δεν είναι η ώρα να πας”».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντόνα αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου για τουλάχιστον ένα βράδυ νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Όπως είχε εξηγήσει ο επί χρόνια ατζέντης της Μαντόνα, η 64χρονη τραγουδίστρια είχε υποστεί μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;