Βίκυ Καγιά: «Ο κύκλος του Shopping Star έχει κλείσει για μένα»
Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της «Ελένης» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Βίκυ Καγιά θα είναι θα παρουσιάσει το φετινό show «Madwalk 2023» που θα προβληθεί στις 20 Νοέμβριου 2023. Έτσι, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και δεν παρέλειψε… τίποτα!

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο αναφέρθηκε στο «Madwalk 2023» αλλά και στο πώς περνά την ώρα της φέτος που απέχει από την τηλεόραση.

«Νιώθω συγκινημένη και με τιμά που μου έκαναν πάλι την πρόταση για το Madwalk 2023. Το έκανα για πρώτη φορά με την Τάμτα. Φέτος θα υπάρχει και ένας καλεσμένος έκπληξη, που θα σας εκπλήξει. Τώρα που βάφτηκα και με είδαν τα παιδιά, μου λένε “γυρνάς πάλι στη δουλειά;. Είμαι όλη μέρα με αθλητικά. Όταν κάθεσαι λίγο, ηρεμείς. Εγώ ήθελα να κάνω μία διακοπή» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Έπειτα, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στην φετινή απουσία της από τα τηλεοπτικά πλατό, λέγοντας δεν της λείπει η τηλεόραση και δεν την αφορά πια.

«Δεν έχω θέση τηλεοπτική για να δω και να κρίνω. Ο κύκλος του Shopping Star έχει κλείσει για μένα. Δεν το έχω δει το shopping star. Όταν κλείνω ένα κύκλο, τον κλείνω» είπε η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε:

«Δεν μου αρέσει να διαβάζω τα βιβλία μου προς τα πίσω. Θέλω να πάω στο επόμενο κεφάλαιο».

«Έχω τεράστια υπομονή αλλά μόλις μπει ο κόφτης δεν μπορώ να κοιτάξω πίσω. Μού κάνει κακό γιατί είμαι συναισθηματική. Δεν έχω σκεφτεί το επόμενο μου τηλεοπτικό βήμα, τίποτα δεν έχω κανονισμένο, θα την πάρω όλη τη σεζόν» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως υπάρχουν προτάσεις και άλλες την ενδιαφέρουν και κάποιες άλλες όχι.

«Δόξα τω Θεό, δεν έχω παράπονο», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.


Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;