Τι θα γίνει στο «Notting Hill 2»; O σεναριογράφος αποκαλύπτει
Παραδέχθηκε πως η δημιουργία ενός sequel ρομαντικής κωμωδίας είναι εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα

Ο σεναριογράφος Ριτσάρντ Κέρτις πίσω από τα φιλμ «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία» και το «Love Actually», αποκάλυψε πως έχει γράψει το σίκουελ του «Notting Hill»

«Πρόσφατα έγραψα το Notting Hill 2. Σκόπευα να το κάνω για το Comic Relief. Θα ήταν ένα επεισόδιο 10 λεπτών που θα διαδραματιζόταν στο γραφείο ενός δικηγόρου… όπου ο Χιου Γκραντ και η Τζούλια Ρόμπερτς βρίσκονται για να χωρίσουν… αλλά μετά συνειδητοποιούν πως εξακολουθούν να αγαπάει ο ένας τον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Have You Seen? podcast.

Ωστόσο παραδέχθηκε πως η δημιουργία ενός sequel ρομαντικής κωμωδίας είναι εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα. «Πιστεύω πως το sequel μιας ρομαντικής κωμωδίας είναι μια δύσκολη υπόθεση. Και αυτό γιατί ξεκινάς με ανθρώπους που είναι μαζί και πρέπει να τους χωρίσεις και μετά να τους ενώσεις ξανά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ρομαντική κομεντί, με πρωταγωνιστές τον Χιου Γκραντ και την Τζούλια Ρόμπερτς, κυκλοφόρησε τον Μάιο του 1999 και εξιστορεί τον κεραυνοβόλο έρωτα ενός ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού βιβλιοπωλείου στη δημοφιλή συνοικία του Λονδίνου με μία σταρ του σινεμά.

Με πληροφορίες από Telegraph

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;