Στέφανος Κασσελάκης: Η νέα απάντηση στο δημοσίευμα που τον επικρίνει για όσα έλεγε σε νεαρή ηλικία
«Δεν θυμάμαι τι έγραφα, ούτε ποιος ήμουν τότε», ανέφερε o Στέφανος Κασσελάκης στη νέα του ανάρτηση.

Νέα παρέμβαση έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media με την οποία απάντησε και για όσα τον επέκριναν πως έλεγε σε νεαρή ηλικία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στο στόχαστρό του τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία για ακροδεξιά στοιχεία. Εν αντιθέσει με τον ίδιο -όπως ανέφερε- που έχει ως στόχο την αλλαγή προς το καλύτερο και προς την Αριστερά.

Αρχικά στην ανάρτησή του ανέφερε πως «έψαξαν τι έλεγα στα 19 μου και στα 24 μου, λες και οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Βιωματικά μεγάλωσα, έγινα επιχειρηματίας, είδα τις γιγαντιαίες ανισότητες, άλλαξα. Έχω τη δύναμη να αλλάζω. Παρότι γνώριζα τον Μητσοτάκη, πολιτεύτηκα με τον Τσίπρα, ανιδιοτελώς, σε μη εκλόγιμη θέση. Επειδή είδα τη χρηστή του διοίκηση, το ήθος του, τη δύναμή του να αλλάξει ο ίδιος».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε λέγοντας πως «είπα σε μία συνέντευξή μου ότι ο 24χρονος Στέφανος δε θα ψήφιζε τον 35χρονο Στέφανο. Και ότι ο 24χρονος Μητσοτάκης δε θα ψήφιζε τον 55χρονο Μητσοτάκη. Αλλά μάλλον λάθος η εκτίμηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψήφιζε τον μεγαλύτερό του εαυτό.

Διότι ο πατέρας του αγκάλιασε τον Καρατζαφέρη, και κληροδότησε στον γιο του όλη την ακροδεξιά της ΝΔ. Του Άδωνι, του Πλεύρη και του Βορίδη. Εγώ δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια. Δεν είμαι κληρονόμος. Ό,τι είμαι είναι ό,τι κατέκτησα μόνος. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής. Προς το καλύτερο. Προς το Δίκαιο. Προς την Αριστερά», πρόσθεσε.

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση για τα άρθρα του στον «Εθνικό Κήρυκα»

Υπενθυμίζεται ότι γνωστό site ανήρτησε παλαιότερα άρθρα του Στέφανου Κασσελάκη όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για μειώσεις σε μισθούς και απολύσεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι δεν θυμάται τα άρθρα που έγραφε όταν ήταν 24 ετών, έπειτα από τα σχόλια που προκάλεσαν αυτά τώρα, που ήρθαν ξανά στο φως της δημοσιότητας.  Πρόκειται για άρθρα που έγραφε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», της Νέας Υόρκης.

«Δεν θυμάμαι αυτά τα άρθρα. Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 ετών», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κληθείς να απαντήσει για το θέμα. «Δεν θυμάμαι τι έγραφα, ούτε ποιος ήμουν τότε», ανέφερε σε άλλο σημείο της απάντησής του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;