Η αντίδραση της Ρεμπέκα Λος για το ντοκιμαντέρ του Beckham - «Παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα»
Το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στις αρχές του 2000 και αφορούσε τον David Beckham και τη Ρεμπέκα Λος ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα μετά το ντοκιμαντέρ του πρώην ποδοσφαιριστή για το Netflix.

Θύελλα σχολιασμών και αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix, «Beckham», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, και μας βάζει μέσα στο σπίτι της οικογένειας του γνωστού ποδοσφαιριστή και της επιχειρηματία και τραγουδίστριας γυναίκας του. Μεταξύ αυτών των αντιδράσεων είναι και αυτή της Ρεμπέκα Λος, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Τα πικάντικα σχόλια της Λος – «Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Η Λος, πρώην βοηθός του ποδοσφαιρικού αστέρα, μίλησε πρόσφατα στην Daily Mail και η συνέντευξή της δημοσιεύτηκε το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου. Η ίδια δήλωσε:

«Καταλαβαίνω ότι έχει να διατηρήσει μια εικόνα, αλλά παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα και με κάνει να φαίνομαι σαν ψεύτρα, σαν να έχω επινοήσει αυτές τις ιστορίες.

Είναι όλο, «Ο καημένος εγώ». Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του» 

Η αποκαλυπτική συνέντευξη από το 2004

Πέρα, όμως, από τις νέες δηλώσεις της, τη δημοσιότητα είδα ξανά μία συνέντευξη της Λος από το μακρινό 2004. Τότε, εκείνη είχε υποστηρίξει πως είχε ερωτική σχέση με τον τότε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και, μάλιστα, πίσω από την πλάτη της συζύγου του. Η Λος είχε υποστηρίξει πως έκαναν συχνά sexting, αλλά μόνο όταν το ξεκινούσε ο Beckhman.

Η συνέντευξη είχε γίνει στο Sky News με την Λος να δηλώνει τότε:

«Πρέπει να θυμάστε ότι είναι παντρεμένος. Κι αν είναι στο γεύμα με τη Βικτώρια; Πρέπει να περιμένεις να έρθει σε σένα»

Ο Beckham διαψεύδει τη σχέση τους

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει αρνηθεί τον ισχυρισμό περί απιστίας και έχει συνεχίσει κανονικά τη ζωή του. Φαίνεται, όμως, πως πίσω από τις κλειστές πόρτες, ο ίδιος και ο γάμος του υπέφεραν από τα κουτσομπολιά της σχέσης και τα διάφορα δημοσιεύματα.

Ο 48χρονος David Beckhman θυμάται στο ντοκιμαντέρ:

«Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε να το ξεπεράσουμε, για να είμαι ειλικρινής. Η Βικτώρια είναι τα πάντα για μένα. Το να τη βλέπω να πληγώνεται ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές.

Έπρεπε να αγωνιστούμε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Αυτό που είχαμε άξιζε να παλέψουμε γι’ αυτό»

Στο ντοκιμαντέρ αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς περί σχέσης με τη Λος να θεωρεί ότι ο Beckhman «υπονοούσε έμμεσα» ότι εκείνη ήταν εκείνη που «έκανε τη Βικτόρια να υποφέρει». Η ίδια επεσήμανε:

«Ναι, οι ιστορίες ήταν φρικτές, αλλάείναι αληθινές.

Μιλάει στο ντοκιμαντέρ για το ότι αυτό τελικά είναι η ιδιωτική του ζωή, κλείνοντας τη συζήτηση. Νομίζω ότι είναι άλλο πράγμα να κρατάς την προσωπική σου ζωή για τον εαυτό σου. Άλλο πράγμα είναι να παραπλανάς το κοινό» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;