Halloween 2023: Τα πιο δημοφιλή κοστούμια σύμφωνα με την Google
Η λίστα με τα πιο δημοφιλή κοστούμια για το Halloween 2023 σύμφωνα με τις αναζητήσεις των χρηστών στη Google.

Η… spooky σεζόν του Halloween έχει μπει για τα καλά και αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναζητούν τι θα φορέσουν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, όπου και θα κορυφωθούν οι εορτασμοί. Η γιορτή αυτή έχει καταφέρει να φτάσει και στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μία αρκετά βοηθητική λίστα με τις στολές που θα ξεχωρίσουν στο φετινό Halloween είναι αυτή με τις περισσότερες αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google. Οπότε, για να πάρεις μία ιδέα για το τι θα ντυθείς φέτος, χρειάζεται μόνο να ρίξεις μία ματιά σε αυτή.

Αρκετά είναι τα κοστούμια που είναι εμπνευσμένα από την ψυχαγωγία, όπως η Barbie, η Taylor Swift καθώς και η Princess Peach από την μεγάλη επιτυχία «The Super Mario Bros.». Στην ίδια λίστα βλέπουμε και κλασικά κοστούμια όπως μάγισσες, κολοκύθα, νεράιδες κλπ. Στην εν λόγω λίστα υπάρχει κάτι για όλους.

Το Frightgeist, ένας ιστότοπος που παρουσιάζει τάσεις στις αναζητήσεις στη Google που σχετίζονται με το Halloween, έφτιαξε τη λίστα με τα 100 κοστούμια με τις περισσότερες αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης. Ο ιστότοπος διαθέτει έναν χάρτη των ΗΠΑ που δείχνει τη δημοτικότητα των κοστουμιών για τη γιορτή αυτή ανά περιοχή.

Τα πιο δημοφιλή κοστούμια για το Halloween το 2023 σύμφωνα με τις αναζητήσεις στη Google είναι οι εξής:

  1. Barbie
  2. Πριγκίπισσα
  3. Spider-Man
  4. Μάγισσα
  5. Νεράιδα
  6. Wednesday Adams
  7. Δεινόσαυρος
  8. Καουμπόη
  9. Νίντζα
  10. Λαγουδάκι
  11. Κουνέλι
  12. Πειρατής
  13. Princess Peach
  14. Κλόουν
  15. Κολοκύθι
  16. Batman
  17. Γοργόνα
  18. Μαζορέτα
  19. Φάντασμα
  20. Αρκούδα

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Barbie κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων κοστουμιών για το Halloween toy 2023, καθώς η ταινία σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig έγινε κινηματογραφικό και πολιτιστικό φαινόμενο, ενώ έχει ξεπεράσει τα 1,4 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office. Παράλληλα, και το «The Super Mario Bros.» κατάφερε να φέρει αρκετό κόσμο στις κινηματογραφικές αίθουσες και να γίνει μία τεράστια επιτυχία, εξ ου και το κοστούμι της Princess Peach βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα με τις περισσότερες αναζητήσεις της Google.

Λίγο πιο κάτω στη λίστα βρίσκουμε και το πρόσωπο του 2023, την Taylor Swift. Κοστούμια εμπνευσμένα από την 33χρονη σούπερ σταρ κατατάχθηκαν στο Νο. 22 από το Frightgeist, κάτι αναμενόμενο μετά την τεράστια επιτυχία της περιοδείας «The Eras Tour» και τα αμέτρητα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση της με τον Travis Kelce.

Η Aneisha McMillan, εκπρόσωπος του Halloween Costume Association, δήλωσε στο FOX, νωρίτερα αυτό το μήνα. Όπως είπε:

«Θα δείτε τόσα πολλά «Swifties» εκεί έξω»

Με πληροφορίες από Foxnews

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;