Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για δύο περιοχές - Η πρόγνωση
Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή σε δύο περιοχές

Σε συστάσεις για τον καιρό της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου, προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, εστίασε σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, θα πρέπει αύριο Κυριακή 22 Οκτωβρίου να προσέξουν λίγο περισσότερο όσοι βρίσκονται σε περιοχές στο βόρειο Ιόνιο (όπως Κέρκυρα και Παξοί) και στα δυτικά παράλια της Ηπείρου.

Στην ανάρτησή του, αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι όπως έχετε εδώ και χρόνια καταλάβει η παρακολούθηση του καιρού δεν έχει ωράριο ούτε Σαββατοκύριακα. Λίγο προσοχή λοιπόν, για καλό και για κακό στο βόρειο Ιόνιο (Κέρκυρα-Παξούς) και τα δυτικά παράλια της Ηπείρου (Θεσπρωτία) την Κυριακή 22/10, στα πιθανώς έντονα και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα κυρίως τις πρωινές – προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής!»

Καιρός: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Κυριακή

H πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) για την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, αναφέρει πως στα βορειοδυτικά θα παρουσιαστούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο, κυρίως στην περιοχή της Κέρκυρας, έως τις προμεσηβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από τα βόρεια σε βόρειους και θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;