Κλείνει το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών: Ψάχνει έδρα ο Πανσερραϊκός
Πανσερραϊκός: Αιτία της απόφασης ήταν η στατική ανεπάρκεια που φαίνεται να παρουσιάζουν η μία κερκίδα (ανατολική) και το στέγαστρο πάνω από την εξέδρα των επισήμων.

«Άστεγος» κινδυνεύει να μείνει ο Πανσερραϊκός, καθώς οι αρμόδιοι φορείς, μετά από σχετική έκθεση της πολεοδομίας, αποφάσισαν να αναστείλουν τη λειτουργία του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών.

Αιτία της απόφασης ήταν η στατική ανεπάρκεια που φαίνεται να παρουσιάζουν η μία κερκίδα (ανατολική) και το στέγαστρο πάνω από την εξέδρα των επισήμων.

Ήδη έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα για το ματς των «λιονταριών» με τον Αρη, που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (21/10, 20:00).

Ο Πανσερραϊκός έχει δηλώσει ως εναλλακτική έδρα το γήπεδο της Τούμπας, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει, καθώς μία ημέρα αργότερα παίζει εκεί ο ΠΑΟΚ.

Τα χρονικά περιθώρια για την εύρεση άλλου γηπέδου είναι πολύ στενά και μοιάζει πολύ πιθανό το παιχνίδι να αναβληθεί (κι ενώ ήδη η ομάδα των Σερρών «χρωστάει» το ματς της 7ης αγωνιστικής με το Βόλο, το οποίο δεν έγινε λόγω των προβλημάτων στο Πανθεσσαλικό από την κακοκαιρία).

Πηγή: ΑΠΕ

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;