Αποστολία Ζώη: «Έχω ακόμη τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου απλά δεν χρησιμοποιούνται...»
«Δεν ξεπερνιέται η απώλεια, μαθαίνεις να ζεις με αυτήν».

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια από την απώλεια των γονιών της, τη σχέση με πασίγνωστο ηθοποιό που της χρέωσαν στο παρελθόν αλλά και τη στάση που κρατά η ίδια για τον γάμο όλα αυτά τα χρόνια.

«Το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω αεροσυνοδός ή χημικός μηχανικός. Το τραγούδι προέκυψε κάπως περίεργα. Είχα βγει ως πελάτισσα σε ένα μαγαζί, μου έδωσαν το μικρόφωνο και μου έκαναν πρόταση οι επιχειρηματίες, επειδή με άκουσαν να τραγουδάω», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη μιλώντας για το ξεκίνημά της στη μουσική.

«Χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία όταν έχασα και τον μπαμπά μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό, χρειαζόμουν βοήθεια», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν ξεπερνιέται η απώλεια, μαθαίνεις να ζεις με αυτήν. Έχω ακόμη τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου απλά δεν χρησιμοποιούνται».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η τραγουδίστρια εκφράζει την άποψή της για τον γάμο, αναφέροντας:

«Δεν θα ήθελα να παντρευτώ για να χωρίσω στη συνέχεια, οπότε γι’ αυτό δεν το έχω τολμήσει ακόμη. Έχω πλησιάσει κοντά στον γάμο αλλά δεν το έχω τολμήσει».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;