Βρυξέλλες: «Eξουδετερώθηκε» ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση
Βρυξέλλες: Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για τον άνδρα της δολοφονικής επίθεσης με τους δύο νεκρούς

Ένας άνδρας που πιστεύεται πως είναι ο δράστης της χθεσινής διπλής δολοφονίας στις Βρυξέλλες, πυροβολήθηκε, σε καφετέρια στο προάστιο Σέρμπεεκ.

Μέχρι στιγμής, συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για την τύχη του άνδρα. Το Γαλλικό Πρακτορείο που επικαλείται την βελγική εισαγγελία, ο άνδρας συνελήφθη, ενώ όπως μεταδίδουν βελγικά μέσα ενημέρωσης, είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τα όσα μετατίδει το κρατικό RTBF, ο άνδρας δέχτηκε πυρά στο στήθος κατά τη διάρκεια ανάκρισής του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως ανέφερε λίγο νωρίτερα η υπουργός Εσωτερικών Ανελίς Φερλίντεν, ο άνδρας:

«Φέρεται να κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο»

Πάνω στον άνδρα φέρεται να βρέθηκε το όπλο από το οποίο έπεσαν νεκροί οι δύο Σουηδοί. Η υπουργός Εσωτερικών του Βελγίου δήλωσε:

«Το όπλο με το οποίο πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις, βρέθηκε εκεί όπου εντοπίστηκε ο άνδρας στο Σάερμπεκ. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα να είναι ο δράστης. Παίρνουμε τώρα δακτυλικά αποτυπώματα για να είμαστε 100% σίγουροι»

Οι αρχές πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα από τον άνδρα και λίγο μετά τις 08:00 το πρωί ταυτοποίησαν πως πράγματι πρόκειται για τον δράστη των επιθέσεων.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;