Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Η απάντησή της μετά την καταγγελία της παίκτριας για επίθεση
Σάλο προκάλεσε η καταγγελία της παίκτριας του «Fame Story«, σύμφωνα με την οποία της επιτέθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη - Η νέα απάντηση της παίκτριας μέσα από το σπίτι του διαγωνισμού

Στο live του «Fame Story» που προβλήθηκε την Παρασκευή (13/10) έγινε μεγάλος σάλος ανάμεσα σε μία διαγωνιζόμενη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία εκτελεί χρέη στιλίστριας στην ακαδημία. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα κατήγγειλε δημοσίως πω η στιλίστρια του μουσικού διαγωνισμού, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, της επιτέθηκε.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του live έπαιξε ένα βίντεο από τα παρασκήνια, στο οποίο η Χριστίνα φωνάζει μπροστά στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη λέγοντάς της χαρακτηριστικά ότι δεν την έχει ακουμπήσει ούτε ο πατέρας της. Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αρνήθηκε όσα είπε η παίκτρια του «Fame Story», ενώ το θέμα συζητήθηκε και live με τους κριτές να παίρνουν θέση.

Το πρωί της Τρίτης (17/10) η κάμερα της «Super Κατερίνα» εντόπισε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και της ζήτησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Δεν έχω να πω κάτι. Εγώ δεν ήρθα σε κάποια αντιπαράθεση. Το κορίτσι είπε αυτά που είπε, τοποθετήθηκα και αυτό. Είμαι ενδυματολόγος, δεν έχω μαγικό ραβδάκι. Δεν νομίζω ότι ακούστηκε κάτι. Ήταν μία δική της εκτίμηση. Πιστεύω ότι θα το σκεφτεί και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν παρακολούθησα τι ειπώθηκε από τους κριτές, ο καθένας μπορεί να πει αυτό που πιστεύει. Εγώ ξέρω τι έχει συμβεί, δεν χρειάζεται να δω κάτι. Την άποψή μου την έχω, δεν έχω να αποδείξω κάτι, η δουλειά μου τα λέει όλα. Αυτό» είπε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

Με τη σειρά της η Χριστίνα απάντησε μέσα από το σπίτι του «Fame Story» ότι νιώθει δικαιωμένη, νιώθει καλά με τον εαυτό της, ενώ τόνισε ότι πολλοί παίκτες την υποστήριξαν.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;