Παύλος Χαϊκάλης: «Τα γεγονότα που έγιναν με έκαναν να σιχαθώ»
Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την απόφασή του να αποσυρθεί στην επαρχία.

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις 10» και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αποσυρθεί στην επαρχία και δεν ασχολείται με την υποκριτική, μίλησε για τη νέα του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αρχικά, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Βιοπορίζομαι με την σύνταξή μου και κάποια πράγματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο, γιατί δεν ήμουν και ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο εύκολο.

Δεν μου λείπει η Αθήνα, ούτε κατά διάνοια. Ίσως εγώ δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να μπει μέσα σε μία σύνδεση με την Αθήνα. Ακόμη και στο τέλος που έφτιαξα ένα σπίτι στο Πικέρμι και το έχω νοικιάσει, ήταν ένα σημείο που με έκανε να θέλω να φύγω μακριά από την πόλη»

Στη συνέχεια, ο Παύλος Χαϊκάλης παραδέχθηκε:

«Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα τα έφερνε έτσι η ζωή να γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Ήρθαν τα πράγματα έτσι κι ευχαριστώ το Θεό για αυτό που έγινε»

Σε ερώτηση για τα όσα προηγήθηκαν της απόφασής του να μετακομίσει μόνιμα στην επαρχία, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Τα γεγονότα που έγιναν με έκαναν να σιχαθώ. Σαν να ήρθε μία θεία φώτιση και να μου είπε: σήκω φύγε, γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει. Αυτή η κατάσταση, αυτή η ανθρωποφαγία. Είδα πολλά πράγματα που σιχάθηκα. Ήταν πολύ ώριμη αυτή η σκέψη. Με βοήθησε ο Θεός και τα αντιμετώπισα όλα πολύ άνετα.

Είδα τόση καφρίλα σε κάποιους ανθρώπους, και η εσωτερικότητα των ανθρώπων που βγήκε στη φόρα με αυτή την ανθρωποφαγία και ξαφνικά λέμε και γράφουμε πράγματα για τον άλλον χωρίς να τον ξέρουμε και αυτή η δικτατορία των social media, μου δημιούργησε εμετό»

Ο Παύλος Χαϊκάλης επισήμανε στην εκπομπή «Δύο στις 10»:

«Όλα έγιναν σε ένα σημείο ψυχικής κάθαρσης, αισθάνομαι αναγεννημένος και αναζωογονημένος»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;