Μαλού: «Σε κάθε talent show που πηγαίνεις θες την αναγνωρισιμότητα»
Η Μαλού μιλάει για το Fame Story και τα talent shows.

Στην επίσημη πρεμιέρα των εμφανίσεών της στο νυχτερινό κέντρο Cabaret συνάντησε η κάμερα του «I Love ΣουΚου» τη Μαλού. Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται και αυτή τη σεζόν στο πλευρό του Νίκου Απέργη και του MC Daddy και μίλησε για τα μουσικά talent show.

Να σημειωθεί πως η ίδια ξεκίνησε την πορεία της μέσα από τα talent show.

Αρχικά, η Μαλού μίλησε για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί επάνω στην πίστα. Όπως αποκάλυψε:

«Μου έχει τύχει ενώ τραγουδάω να μου πετάξουν κανένα λουλουδάκι και να μου μπει στο μάτι, να σου μπει κανένα πέταλο στο στόμα αλλά μέχρι εκεί»

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τον νέο κύκλο του Fame Story και σχολίασε τη δημοσιότητα που αναζητούν οι παίκτες μέσα από τη συμμετοχή της στα reality. Όπως είπε:

«Είδα λίγο από το Fame Story. Επειδή έχω βγει κι εγώ από talent show, όταν βλέπω αυτές τις εκπομπές μου δημιουργείται ένα άγχος, μία αγωνία, γιατί θυμάμαι τα παλιά. Με τις τωρινές συνθήκες της ζωής μου δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να κλειστώ σε ένα σπίτι.

Σε κάθε talent show που πηγαίνεις και έχει μία προβολή στην τηλεόραση θες την αναγνωρισιμότητα, ούτως ώστε μετά να μπορέσεις να καταφέρεις κάποια πράγματα»

Εκτός από τη Μαλού, στην κάμερα του «I Love ΣουΚου» μόλησε και ο Νίκος Απέργης, ο οποίος σε ερώτηση για τα talent show απάντησε:

«Όταν ήμουν στο Dream Show, κάναμε 60%, ήταν η χρυσή εποχή των reality. Πλέον δίνουν περισσότερη βάση στην κριτική επιτροπή παρά στους παίκτες»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;