Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν ξέρω αν εννοεί και εμένα ο Παύλος Χαϊκάλης»
Σπύρος Μπιμπίλας: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τη συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη.

Σήμερα Δευτέρα (16/10) ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος ανέφερε ότι αρκετοί επωφελήθηκαν από όσα συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν ξέρω ποιους εννοεί και αν υπονοεί και εμένα. Εγώ έκανα το καθήκον βάσει της συνείδησής μου. Όταν πας σε ένα δικαστήριο, θα πρέπει να πεις και όλα όσα γνωρίζεις, ακόμα κι αν είναι προσωπικά μυστικά. Αλλιώς τι πας να πεις; Ψέματα;

Μεταξύ τους δεν ξέρω τι σχέση έχουν. Εγώ αυτήν τη στιγμή δεν έχω επικοινωνία γιατί δεν πρέπει να έχω, εφόσον η δίκη είναι σε εξέλιξη και θα υπάρξει και δεύτερη. Δεν ξέρω αν θα με καλέσουν ως μάρτυρα» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Έχω δει ανθρώπους που λένε και την καλή πλευρά του Πέτρου, την οποία εξιστόρησα κι εγώ μέσα στο δικαστήριο. Εγώ αρνήθηκα ποτέ την καλή πλευρά του Πέτρου; Ποτέ και μέσα στη μαρτυρική μου κατάθεση ήταν και η καλή του πλευρά.

Το τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν είμαι Πυθία για να ξέρω. Εξαρτάται από την θέληση και τω ιδίων των ανθρώπων γιατί εγώ θυμάμαι πολύ καλά ότι στη δίκη ο Πέτρος είπε ότι δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο και δεν θέλω να ξαναδώ κανέναν. Μπορεί να θέλει και να επιστρέψει και ποιοι θα συνεργαστούν μαζί του. Έχει τελειώσει η δίκη για να κάνουμε υποθετικές ερωτήσεις και να δίνουμε υποθετικές απαντήσεις; Εγώ αρνούμαι κάθε υποθετική ερώτηση και απάντηση».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;