Βάσω Λασκαράκη: Θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; - Τι απάντησε
««Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει αν θα τα πάω καλά».

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τις δικές της δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπώς, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στο θέατρο. Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως έχει αγωνία για τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΪ, ενώ αποκάλυψε πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

«Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει. Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου (σ.σ: Λευτέρης Σουλτάτος) στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει αν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης».

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως την ίδια δεν την ενοχλεί να παίξει κάποιος στο θέατρο που δεν έχει τελειώσει υποκριτική, καθώς είθισται να έπαιζαν παλιά παρουσιαστές σε τηλεοπτικά σίριαλ.

Όπως είπε η Βάσω Λασκαράκη, ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, πίστευε ότι μπορούσε να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής, ενώ η ίδια αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει κάτι για την πρόταση που δέχτηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το πρότζεκτ.

«Ο σύζυγός μου με πιστεύει πολύ ότι μπορώ να το κάνω. Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης», είπε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;