Γεωργία Καλτσή: Σοκάρει με την εξομολόγησή της - «Όταν άνοιξα τα μάτια μου μετά το κώμα έφαγα ''σφαλιάρα''»
Η Γεωργία Καλτσή παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά του ANT1+ «Στα τέσσερα», καθώς και στα όσα έγιναν μετά το ατύχημα που είχε τον Μάρτιο του 2015.

Η Γεωργία Καλτσή έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την πρωτότυπη σειρά του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Στα τέσσερα». Μέσα από τη σειρά αναδείχθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τα άτομα που είναι καθηλωμένα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η αθλήτρια ξιφασκίας και καλαθοσφαίρισης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ «Δύο στις 10» για την πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στη σειρά του ΑΝΤ1+, ενώ εξομολογήθηκε και τα όσα ακολούθησαν το μοιραίο τροχαίο που είχε τον Μάρτιο του 2015.

Αρχικά, η Γεωργία Καλτσή μίλησε για τη σειρά «Στα τέσσερα» και είπε:

«Η σειρά ήρθε εντελώς άκυρα. Όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα ότι μάλλον μου κάνουν λάθος. Τους άρεσε όμως το background που είχα και θεώρησαν ότι μπορώ να κολλήσω καλά σε αυτόν τον ρόλο. Μακάρι να υπάρξει συνέχεια, για να σπάσουν κάποια στερεότυπα που έχουμε ακόμα»

Η αθλήτρια εξομολογήθηκε, επίσης:

«Παίζω μπάσκετ από τα 6 μου. Γενικότερα ο αθλητισμός ήταν αυτός που μου έδωσε το κίνητρο στη ζωή μου αλλά και τον τρόπο να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες στη ζωή»

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Γεωργία Καλτσή περιέγραψε τα όσα έγιναν μετά το ατύχημα που είχε. Όπως αποκάλυψε:

«Μέσα από το ατύχημα στα 21 μου «ξαναγεννήθηκα». Έμαθα ξανά από την αρχή πώς να βάζω τα παπούτσια μου, πώς να ντύνομαι, πώς να μπαίνω στο κρεβάτι. Το τροχαίο έγινε τον Μάρτιο του ’15, ήμασταν 4 φίλοι στο αυτοκίνητο, γυρίζαμε από τα γενέθλια της κολλητής μου και δυστυχώς μείναμε μόνο οι 3 εν ζωή.

6 μήνες ήμουν στο νοσοκομείο, ένα μήνα σε κώμα. Οι φίλοι μου μού χρεώνουν 10 χρόνια από τη ζωή τους για αυτό και τώρα προσπαθώ να τους τα δώσω πίσω με κάποιον τρόπο. Είχα μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και την έπιασα από τα μαλλιά και για μένα αλλά και για τον φίλο μου που έφυγε εκείνο το βράδυ.

Όταν συνειδητοποίησα ότι ξύπνησα και ήμασταν έναν μήνα μετά, έφαγα μία σφαλιάρα και είπα στον εαυτό μου: ανασυντάξου, ανασκουμπώσου»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;