«Wonka»: Χορός, χρώματα και…σοκολάτα στο νέο trailer της ταινίας
Η εταιρεία παραγωγής Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer της επερχόμενης ταινίας «Wonka».

Η εταιρεία παραγωγής Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer της επερχόμενης ταινίας «Wonka». Πρόκειται για το μιούζικαλ πρίκουελ του φιλμ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» με πρωταγωνιστή τον – υποψήφιο για Οσκαρ – Τιμοτέ Σαλαμέ.

Ο νεαρός Γουίλι Γουόνκα ονειρεύεται να αλλάξει τον κόσμο με τις εφευρέσεις του και τη σοκολάτα. Το βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και 43 δευτερολέπτων, περιλαμβάνει περισσότερα πλάνα όπως σκηνές με τον Γουόνκα και τον Λόφτι, το Ούμπα – Λούμπα που υποδύεται ο Χιου Γκραντ. Εκτός από τους Γκραντ και Σαλαμέ, στο κλιπ εμφανίζονται οι Ολίβια Κόλμαν και Ρόουαν Ατκινσον. Σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο Πολ Κινγκ («Πάντινγκτον»), ενώ το σενάριο το συνυπογράφουν οι Κινγκ και Σάιμον Φάρναμπι και την παραγωγή ο Ντέιβιντ Χέιμαν («Χάρι Πότερ»).

Βασισμένο στους ιδιαίτερους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν από τον Βρετανό συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ, το φιλμ θα εστιάσει στον Γουίλι Γουόνκα και τις περιπέτειές του λίγο πριν ανοίξει το περίφημο εργοστάσιο σοκολάτας.

Η επίσημη περιγραφή του «Wonka» είναι η εξής: «Αυτό το πολύ ζωντανό και ευρηματικό θέαμα της μεγάλης οθόνης θα συστήσει ο κοινό στον κόσμο του νεαρού Γουίλι Γουόνκα, ο οποίος έχει πολλές ιδέες και είναι αποφασισμένος να αλλάξει τον κόσμο αποδεικνύοντας ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή ξεκινούν με ένα όνειρο. Αν είσαι τυχερός και γνωρίσεις τον Γουίλι Γουόνκα, όλα είναι πιθανά».

Η πρώτη ταινία «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» κυκλοφόρησε το 1971 με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό ηθοποιό, κωμικό και σεναριογράφο Τζιν Γουάιλντερ. Το 2005, ο Τιμ Μπάρτον μετέφερε το βιβλίο του Νταλ στη μεγάλη οθόνη με τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Γουόνκα.

«Το αποτέλεσμα που ήθελα ήταν αυτή η ταινία να συμβαδίσει με την πρωτότυπη από το 1971. Αγαπώ την ιδέα του να πω μια ιστορία όπου ο Γουίλι Γουόνκα δεν ήταν μόνο ένας μαγικός, αξιοθαύμαστος, ιδιαίτερος, ευρηματικός χαρακτήρας, αλλά η “καρδιά” και το συναίσθημα αυτής της ταινίας».

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι: Κέιλα Λέιν («The Day Shall Come»), Κίγκαν-Μάικλ Κι («The Prom», «Schmigadoon»), Πάτερσον Τζόσεφ («Vigil», «Noughts + Crosses»), Ματ Λούκας («Πάντινγκτον», «Little Britain»), Μάθιου Μπέιντον («The Wrong Mans», «Ghosts»), Σάλι Χόκινς («Η μορφή του νερού, ταινίες Πάντινγκτον, «Spencer»), Τζιμ Κάρτερ («O πύργος του Ντάουντον»). Στην ταινία παίζουν επίσης οι Νατάσα Ρόθγουελ («The White Lotus», «Insecure»), Ριτς Φόλτσερ («Ιστορία Γάμου», «Απογοήτευση»), Ράκι Θάκραρ («Σεξουαλική αγωγή», «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία»), Τομ Ντέιβις («Πάντινγκτον 2», «King Gary») και ο Κόμπνα Χόλντμπρουκ Σμιθ («Πάντινγκτον 2», «Zack Snyder’s Justice League», «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει»).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου, από την Tanweer.

Με πληροφορίες από το IndieWire, την Tanweer

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;