ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming
Δείτε το ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ σε Live Streaming.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming 

Η Ιρλανδία έχει επικρατήσει μόνο του Γιβραλτάρ στα προκριματικά, γνωρίζοντας τέσσερις ήττες στα υπόλοιπα παιχνίδια. Στο περασμένο «παράθυρο» έχασε από Γαλλία (0-2) και Ολλανδία (1-2) σε πολύ δύσκολες αναμετρήσεις. Δέχθηκε γκολ στις 3/4 τελευταίες συναντήσεις. Θετική εικόνα απέναντι στην Ολλανδία, όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς και ηττήθηκε 2-1. Προηγήθηκε, μάλιστα, στο 4’ με πέναλτι με του Ίντα, αλλά στο τέλος «μίλησε» η κλάση των «Οράνιε». Δεύτερη κολλητή ήττα μετά το 0-2 από τη Γαλλία, ματς που θα μπορούσε να είχε δεχτεί κι άλλα γκολ. Μοναδική επιτυχία της ως τώρα είναι το 3-0 επί του Γιβραλτάρ.

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR

13 Οκτ. 2023
Ιρλανδία
FT
0 - 2
Ελλάδα
Will Smallbone
10'
20'
Giorgos Giakoumakis (Konstantinos Tsimikas)
45'
Giorgos Masouras (Dimitrios Pelkas)
Nathan Collins
Ryan Manning
46'
56'
Dimitrios Pelkas
64'
Anastasios Chatzigiovanis
Dimitrios Pelkas
64'
Andreas Bouchalakis
Dimitrios Kourbelis
70'
Fotis Ioannidis
Giorgos Giakoumakis
Alan Browne
Michael Johnston
70'
Will Smallbone
Callum Robinson
70'
75'
Andreas Bouchalakis
Chiedozie Ogbene
Adam Idah
86'
88'
Manolis Siopis
Anastasios Bakasetas
88'
Konstantinos Koulierakis
Giorgos Masouras

Η Ελλάδα ψάχνει υπέρβαση με τη 2η θέση στον όμιλο, έστω και αν γνωρίζει πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς (3-0-2, 10-5 γκολ) και έρχεται από την ήττα με 0-3 από την Ολλανδία και από νίκη με 5-0 επί του Γιβραλτάρ. Και στα δύο ματς φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Δύο γκολ από τους Μασούρα, Μαυροπάνο και ένα του Πέλκα έκαναν τη διαφορά, σε ένα ματς που η εθνική μας κυριάρχησε και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Πριν τις δύο μεγάλες μάχες με Γαλλία και Ολλανδία, πηγαίνει στην έδρα της Ιρλανδίας. Επέστρεψε στην αποστολή ο Κωνσταντέλιας, κλήθηκαν και οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος. Δεν κλήθηκε ο Δουβίκας (επιθετικός), αν και τα πηγαίνει περίφημα με τη Θέλτα, διαθέσιμοι επιθετικοί οι Ιωαννίδης, Παυλίδης, Γιακουμάκης. Τραυματίας ο Μπάλντοκ (δεξί μπακ).

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ελλάδα για την 7η αγωνιστική των Προκριματικών του Euro 2024 είναι προγραμματισμένος για τις 21:45 της Παρασκευής.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

<!– important to use

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;