Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γιατί αποχώρησε από το «Ι'm a celebrity»
«Πέρασα ωραία αλλά οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες και από το Survivor»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Ι am celebrity get me out of here» επέστρεψε στην Ελλάδα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time», η Instagrammer αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που την υποχρέωσε να φύγει από το διαγωνιστικό ριάλιτι.

«Πέρασα ωραία αλλά οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες και από το Survivor, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν. Ο λόγος που έφυγα δεν ήταν αυτός, αλλά αποχώρησα για λόγο υγείας. Επειδή έχω δει τι βλακείες έχουν ειπωθεί, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο προσωπικά δεν τον κοστολογώ», ανέφερε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της πριν αναχωρήσει για το παιχνίδι, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Γνώριζα και πριν πάω στο παιχνίδι για το πρόβλημα υγείας μου, δεν περίμενα ότι θα επιδεινωθεί. Οπότε είπα ότι δεν θα το το ρισκάρω».

Σε ερώτηση για το αν ήρθε κοντά με κάποιον ή κάποια από τους άλλους διαγωνιζόμενους, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Με όλα τα παιδιά. Η Vodos έκλαιγε μου έλεγε μην φύγεις, είναι ένα μικρό κοριτσάκι. Ο Τάσος ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη για μια ένταση που υπήρξε την πρώτη ημέρα και έκλαιγε και μου έλεγε μη φύγεις. Και ο Καλίδης το ίδιο και η Ραχήλ το ίδιο. Όλοι, όλοι».

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφο και την οικογένειά της: «Πάρα πολύ μου έλειψαν τα παιδάκια μου (τα σκυλιά της) και ο άντρας μου. Είχα την στήριξη του άνδρα μου και οι άνθρωποί μου στεναχωρήθηκαν που έφυγα. Αλλά δεν βάζω την υγεία μου πάνω από τίποτα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;