Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε αν έχει αλλάξει κάτι μετά τον γάμο»
«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο νομίζω ότι, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι και να κάνεις ενδεχομένως ένα παιδί, στο μέλλον» είχε δηλώσει ο Μάριος Καπότσης στο παρελθόν

Η Κόνι Μεταξά σχολίασε τις δηλώσεις του συζύγου της, Μάριου Καπότση, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», για την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε αν έχει αλλάξει κάτι μετά τον γάμο. Ο άντρας μου, ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας από τα 10 του. Τι φταίω εγώ γι’ αυτό; Το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές, όταν είμαι έτοιμη θα κάνουμε. Αν μπορούμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπορέσουμε, χτύπα ξύλο» αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Καπότσης είχε δηλώσει στο παρελθόν αναφορικά με την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο νομίζω ότι, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι και να κάνεις ενδεχομένως ένα παιδί, στο μέλλον. Σίγουρα όταν θα νιώσουμε έτοιμοι η Κωνσταντίνα κι εγώ, ελπίζω ότι θα προχωρήσουμε και θα είμαστε από τους τυχερούς και θα κάνουμε ένα παιδάκι. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, κοντεύω τα 33. Στο προσεχές μέλλον πιστεύω θα έρθει και το παιδί».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;