Κέρκυρα: Ελληνογερμανική ανταλλαγή με θέμα την μουσική κουλτούρα του νησιού
Νέοι από μέρη της Ελλάδας μπόρεσαν να συμμετέχουν και να αλληλοεπιδράσουν με νέα άτομα από την Γερμανία, με στόχο την από κοινού ανακάλυψη της μουσικής κουλτούρας του νησιού.

Υλοποιήθηκε επιτυχώς το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων από Ελλάδα και Γερμανία με τίτλο “Marching Bands of Corfu” το διάστημα 1-7 Οκτωβρίου 2023 σε ένα νησί με  σπουδαία μουσική παράδοση, την Κέρκυρα.

Νέοι από μέρη της Ελλάδας μπόρεσαν να συμμετέχουν και να αλληλοεπιδράσουν, μέσω του οργανισμού νεολαίας EUphoria Youth Lab, με νέα άτομα από την Γερμανία, με στόχο την από κοινού ανακάλυψη της μουσικής κουλτούρας του νησιού.

Κέρκυρα: Βιωματικές δραστηριότητες

Με κοινό παρανομαστή την σημασία που έχει για αυτούς η μουσική, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μουσικές πτυχές του νησιού, να αλληλοεπιδράσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν σε ομαδικές δραστηριότητες και είχαν την δυνατότητα να μάθουν εκτενέστερα για την ιστορία των φιλαρμονικών. 

Πρόβες και Συναυλίες

Η εμβάθυνση στην μουσική κουλτούρα και την ιστορία των φιλαρμονικών επετεύχθη επίσης με την επίσκεψη τους σε μεγάλες φιλαρμονικές του νησιού καθώς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά πρόβες και συναυλίες.

Ειδικότερα, παρακολούθησαν δια ζώσης πρόβες της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας και της Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, να παρευρεθούν στα γυρίσματα της σειράς “Maestro”, αλλά και να περιηγηθούν στο όμορφο νησί.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;