Fipster: «Η Andrew δεν έχει αγκαλιάσει τον εαυτό της» - Η διαφωνία που τον έκανε έξαλλο στο «Fame Story»
Ο Fipster για την έντονη διαφωνία του με την Andrew στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Fame Story».

Ο Fipster βρίσκεται στο «Fame Story», όπου συμμετέχει ως καθηγητής social media στην Ακαδημία του ριάλιτι. Μετά τη χθεσινή διαφωνία του με την Andrew για το προφίλ της στο Instagram, ο Fipster βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (12/10) στο «Breakfast@Star» και μίλησε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για όλα όσα συνέβησαν.

«Η Andrew δεν έχει αγκαλιάσει τον εαυτό της», είπε αρχικά ο γνωστός influencer για την έντονη διαφωνία που είχε με τη σπουδάστρια της μουσικής Ακαδημίας.

«Είναι κάποιες φορές υπερβολική στο πως εκφράζει τις πεποιθήσεις της», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Fame Story: Τι «παίχτηκε» ανάμεσα στον Fipster και την Andrew;

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) είδαμε ακόμη ένα επεισόδιο του «Fame Story», όπου οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες παρακολούθησαν ένα μάθημα social media, το οποίο διδάσκει ο γνωστός influencer Fipster (Φίλιππος Ιωάννου). Στο εν λόγω μάθημα, ο Fipster διδάσκει τους σπουδαστές πώς να αξιοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πώς να διαχειρίζονται την εικόνα τους σε αυτά, ώστε να συνδεθούν με το κοινό.

Ο ίδιος ζήτησε από τους σπουδαστές να πουν μερικά στοιχεία για τον εαυτό τους, προκειμένου να δημιουργήσουν το νέο προφίλ τους στα social media, το οποίο θα είναι… «famestorικό». Ωστόσο, τα αίματα «άναψαν» όταν ήρθε η σειρά της Andrew. Εκείνη αρνήθηκε να χαρακτηρίσει κάπως τον εαυτό της και ήταν διαρκώς σε άρνηση δηλώνοντας πως δεν της αρέσει να προβάλλεται στα social media και πως δεν ασχολείται ιδιαίτερα με αυτά.

«Νιώθω άβολα να πρέπει να πω κάτι που με χαρακτηρίζει. Για μένα αυτό με τα social είναι cringe, δεν θα το έκανα ποτέ. Εγώ να τραγουδάω ξέρω. Εγώ content δεν ξέρω να φτιάχνω. Εγώ τραγουδίστρια είμαι, δεν είμαι ο Fipster που είναι influencer και το κάνει και καλά» είπε η ίδια με τον Fipster να προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν χρειάζεται να κάνει, να πει ή να αντιγράψει τα πράγματα που ανέφεραν οι προηγούμενοι.

Παράλληλα ο Fipster προσπάθησε να της προτείνει ορισμένα στοιχεία τα οποία την αφορούν, όπως οι κοινωνικές δράσεις.

Ωστόσο, η Andrew συνέχισε να είναι σε άρνηση λέγοντας:

«Δεν θέλω να διαφημίζω πτυχές του εαυτού μου».

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο ο Fipster έχασε την υπομονή του και ξέσπασε λέγοντάς της:

«Έχεις social media και δεν με χρειάζεσαι; Τέλεια! Θες να φύγεις;».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;