«Poor Things»: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου στα Σινεμά;
Πότε θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things»;

Η νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things», με πρωταγωνίστρια την Emma Stone έχει καταφέρει να κερδίσει διθυραμβικές κριτικές και να ξεκινήσει μία οσκαρική συζήτηση. Σε αυτό βοηθάει και η φεστιβαλική πορεία της ταινίας, καθώς και ο Χρυσός Λέοντας που απέσπασε στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η ταινία του Λάνθιμου συνεχίζει να προβάλλεται σε μεγάλα κινηματογραφικά Φεστιβάλ παγκοσμίως και αναμένεται να ανοίξει την αυλαία του 31ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ EnergaCamerimage, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Toρούν της Πολωνίας από τις 11 έως τις 18 Νοεμβρίου. Πριν από μερικές εβδομάδες, η ταινία παρουσιάστηκε στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, όπου κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα, ενώ η ταινία θα προβληθεί και στο 67o φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου, που έχει ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, έχει παρουσιαστεί στα Φεστιβάλ του Telluride και της Νέας Υόρκης.

Την παρουσσίαση της βραβευμένης ταινίας «Poor Things» στο EnergaCamerimage θα κάνει ο εξίσου βραβευμένος διευθυντής φωτογραφίας Robbie Ryan, ο οποίος έχει συνεργαστεί στις τελευταίες παραγωγές του Έλληνα σκηνοθέτη.

Πότε θα παιχτεί στις αίθουσες;

Το «Poor Things» είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Σκοτσέζου Alistair Gray, που κυκλοφόρησε το 1992 σε διασκευή του θεατρικού συγγραφέα Tony McNamara -ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο για την προηγούμενη ταινία του Λάνθιμου «Η Ευνοούμενη». Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Willem Dafoe και Mark Ruffalo μαζί με τους Ramy Youssef, Jerrod Carmichael και Christopher Abbott.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου. Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 4 Ιανουαρίου 2024.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;