Μάικλ Τζάκσον: Το σακάκι που έβαλε στη διαφήμιση της «Pepsi» βγαίνει σε δημοπρασία
Το ένδυμα που φόρεσε ο βασιλιάς της ποπ αναμένεται να πουληθεί για ένα τεράστιο ποσό

Ένα από τα εμβληματικά ρούχα του Μάικλ Τζάκσον βγαίνει σε δημοπρασία και πιθανότατα θα φτάσει να πιάσει υψηλή τιμή.

Ο λόγος είναι για το ασπρόμαυρο δερμάτινο μπουφάν που φορούσε ο βασιλιάς της ποπ κατά τη διάρκεια μιας από τις διαφημίσεις του «Pepsi Generation» το 1984. Στο διαφημιστικό κλιπ, ο θρυλικός τραγουδιστής χορεύει στους δρόμους με ένα σωρό παιδιά.

Αυτή ήταν η πρώτη διαφήμιση της «Pepsi» που έκανε ο Τζάκσον, κάτι που κάνει αυτό το ένδυμα που φορούσε στο γύρισμα ακόμα πιο ξεχωριστό – και προφανώς, αρκετά πολύτιμο. Το σακάκι είναι προς πώληση από τις 10 Νοεμβρίου μέσω του Propstore – και σύμφωνα με το TMZ μπορεί να πιάσει από 230.000 έως 460.000 δολάρια.

Όσο για το πώς κατέληξε να βγει σε πώληση, το σακάκι είχε χαριστεί σε κάποιον Βέντελ Τόμσον πολύ παλιά, ο πατέρας του οποίου ήταν αισθητικός που δούλευε με τον Μάικλ Τζάκσον. Ο Τόμσον είπε ότι στην πραγματικότητα έλαβε το σακάκι κατευθείαν από τον βασιλιά της ποπ το 1983 (πριν καν προβληθεί η διαφήμιση) κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μαζί του στο Ορλάντο.

Η συνάντηση έγινε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της προσωπικής σουίτας του Τζάκσον στο «Hotel Royal Plaza» του «Disney World», το οποίο ήταν ένα τεράστιο γεγονός εκείνη την εποχή.

Ο Τόμσον είπε ότι κρατούσε αυτό το πολύτιμο αντικείμενο για χρόνια τώρα, αλλά σε αυτό το σημείο, είναι έτοιμος να το μεταβιβάσει και να αποκομίσει τα οικονομικά οφέλη. Παράλληλα, έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να βοηθήσει τα παιδιά και την οικογένειά του, ελπίζοντας ότι αυτό το ποσό θα θέσει μια σταθερή βάση για όλους.

Το σακάκι αναμένεται να πουληθεί σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια. Ο Τόμσον ανέφερε ότι ελπίζει ο νέος ιδιοκτήτης να απολαύσει το σακάκι όσο και αυτός, σημειώνοντας ότι έχει ωραίες αναμνήσεις με αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
90'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;