Αργύρης Αγγέλου: «Τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά το Πάρα Πέντε»
Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για την αρχή της καριέρας του αλλά και την επιτυχία που ακολούθησε. (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε ο Αργύρης Αγγέλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αρχή της καριέρας του αλλά και την επιτυχία που ακολούθησε και εξήγησε πως όταν έκλεισε τα 40 έπαθε κρίση πανικού.

«Όταν ξεκίνησα τη δουλειά σκεφτόμουν “είμαι 18 ετών, αν μέχρι τα 25 δεν έχω καταφέρει κάτι, θ’ αλλάξω δουλειά”. Σε ηλικία 25 ετών έκανα τις “Σαββατογεννημένες” και δούλευα ήδη στο θέατρο πολλά χρόνια. Όταν έκλεισα τα 40 έπαθα τρέλα. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “είμαι 40” και έπαθα κρίση πανικού. Ο κόσμος δεν έχει αίσθηση του χρόνου που περνάει. Ανεβάζω μια φωτογραφία στα social media και σχολιάζουν “καλέ μεγάλωσες”. Από τη ζωή μου έχω χάσει λίγο τη δεκαετία 34 – 44. Όταν συνειδητοποιώ ότι κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως ήθελα, αυτομαστιγώνομαι», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο Αργύρης Αγγέλου πρόσθεσε έπειτα: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ «ανοιχτός». Θέλω να το ζήσω και αυτό που με ενδιαφέρει να το δείξω γενναιόδωρα και με ολότητα. Μου αρέσει η συντροφικότητα και πιστεύω στο “για πάντα” γιατί οι γονείς μου ήταν “για πάντα”. Είχαμε ζήσει έντονα την επιτυχία της σειράς “Στο πάρα πέντε”. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν μάθει το τηλέφωνο του σπιτιού μας και μας έπαιρναν όλη μέρα. Ένιωσα να πνίγομαι κάποιες στιγμές από την αναγνωρισιμότητα γιατί δεν σου μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεσαι την επιτυχία».

«Στα 27 μου, λόγω της επιτυχίας, πίστεψα ότι όλα θα είναι στρωμένα με βελούδινο χαλί. Δεν ήταν έτσι… Τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά το Πάρα Πέντε», είπε κλείνοντας ο Αργύρης Αγγέλου.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;