Προκριματικά Euro 2024: Αντίστροφη μέτρηση και εξηγήσεις στην Εθνική
Προκριματικά Euro 2024: Την προετοιμασία της για τα δύο σημαντικά παιχνίδια με την Ιρλανδία εκτός έδρας την ερχόμενη Παρασκευή (13/10) και την Ολλανδία την ερχόμενη Δευτέρα (16/10) ξεκίνησε χθες η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Την προετοιμασία της για τα δύο σημαντικά παιχνίδια με την Ιρλανδία εκτός έδρας την ερχόμενη Παρασκευή (13/10) και την Ολλανδία την ερχόμενη Δευτέρα (16/10) ξεκίνησε χθες η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τα προκριματικά Euro 2024.

Τόσο ο Γκουστάβο Πογιέτ όσο και οι διεθνείς μας στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως μπορούμε να πετύχουμε το «δύο στα δύο», που θα μας επαναφέρει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στην «Sun» θέλησε να δικαιολογήσει τις κλήσεις του που έχουν δεχθεί αρκετή κριτική, τονίζοντας πως «καλώ τους παίκτες που θα με βοηθήσουν να νικήσω». Σε σχετική ερώτηση για τους Φορτούνη και Δουβίκα, για τον μεν πρώτο τόνισε πως ήταν προσωπική του απόφαση να σταματήσει από την Εθνική, ενώ για τον δεύτερο, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη Θέλτα, ανέφερε ότι «δεν καλώ παίκτες για να κάνω κάποιους ανθρώπους χαρούμενους. Δεν χρειάζομαι πέντε επιθετικούς, όταν συνήθως παίζουμε με έναν μπροστά».

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, πάντως, επέστρεψε στη «γαλανόλευκη» και όπως δήλωσε χθες το απόγευμα ο Ουρουγουανός προπονητής, «η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές». Παράλληλα θέλησε να επικεντρωθεί στο παιχνίδι του Δουβλίνου και όχι σε αυτό με την Ολλανδία. «Να είμαστε η καλύτερη ομάδα, έχοντας την προσοχή μας στα στημένα του αντιπάλου και αν η Γαλλία (σ.σ. παίζει στην Ολλανδία με τους “οράνιε”) μας δώσει ένα χέρι βοήθειας, τότε είναι ευπρόσδεκτο. Κανείς δεν ασχολείται τώρα με την Ολλανδία. Θα δούμε τα ματς ένα ένα»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;