Δανάη Μπάρκα κατά των νέων δηλώσεων Μπέου: «Είναι παραλήρημα μίσους»
Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τις χυδαίες τοποθετήσεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, μετά και την εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου.

Τις νέες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, μετά και την εισαγγελική παρέμβαση, έπαιξαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε κατά του δημάρχου Βόλου και τα όσα έχει δηλώσει μέσα στα τελευταία 24ωρα μετά τις χυδαίες δηλώσεις που είχε κάνει το βράδυ της Κυριακής (8/10).

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου και κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε εκπομπή, ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος δήλωσε:

«Δε θα επιτρέψω στα 64 μου χρόνια, ο κάθε Κασσελάκης να είναι πρότυπο για τα παιδιά μου. Οι δηλώσεις μου ήταν απάντηση σε αυτά που είπε και τίποτα άλλο. Θα αλλάξω τη λέξη π….δες σε γκέι. Εγώ είμαι απλός άνθρωπος και μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτός είμαι ρε παιδιά. Δεν εννοούσα τίποτα, αντίθετα λόγω του επαγγέλματός μου, έχω πολλούς φίλους και συνεργάτες τέτοιου σεξουαλικού προσανατολισμού. Δε θα γίνει πρότυπο των παιδιών μας ο κάθε Κασσελάκης. Να μην τρελαθούμε»

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν από τον Αχιλλέα Μπέο και είπε:

«Είναι παραλήρημα μίσους και μου φαίνεται σοκαριστικό πώς επιμένει ένας άνθρωπος μετά από αυτές τις αντιδράσεις, ότι δε θα κάνουμε πρότυπα έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Κασσελάκη. Και όχι το μορφωτικό επίπεδο και τη συμπεριφορά του κύριου Κασσελάκη, αλλά τη σεξουαλική του ταυτότητα. Με σοκάρει, με σοκάρει αυτό. Ο κύριος Μπέος μάλλον δε ξέρει πως όταν η πόλη του υπέφερε, υπήρχαν πολλά παιδιά στις φιλανθρωπικές ομάδες που ήταν γκέι και έστελναν νερά στην πόλη του»

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε επίσης:

«Αν θες να κοντραριστείς, κάντο, αλλά με άλλα μέσα. Όχι με τη σεξουαλική ταυτότητα, την εμφάνιση ή το χρώμα κάποιου. Είναι σοκαριστικό. Όταν μιλάς δημόσια, έχεις κι άλλη ευθύνη. Δεν μπορείς δημόσια. Μου έστειλαν ακόμα και χθες το βράδυ μηνύματα ότι η πόλη του Βόλου. Μπράβο. Αυτό είναι άλλο κι είναι άλλο ο ηγέτης ενός τόπου να βγαίνει και να δηλητηριάζει έτσι κάποιες ψυχές που μπορεί να μην μπορούν να φιλτράρουν αυτά που λέει»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;