«Οι Πανθέοι»: Θα αλλάξουν ημέρα προβολής; - Τι απαντάει η ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου
Τι θα γίνει με τη σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι» - Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η Αθηνά Μαξίμου, απαντάει στις φήμες για αλλαγές στις ημέρες προβολής

Την Αθηνά Μαξίμου συνάντησε ο ρεπόρτερ Στέλιος Δρουμαλιάς. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star» και ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στη μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι», ενώ απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τη μεταφορά της σειράς στη ζώνη του Σαββατοκύριακου λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ και δήλωσε:

«Αισθάνομαι υπέροχα. Κυριαρχεί μία ευγένεια σε όλο το συνεργείο, είναι υπέροχο να συνεργάζεσαι με τέτοιους ανθρώπους και πόσο μάλλον σε ένα τόσο ωραίο βιβλίο»

Μάλιστα, μίλησε και για τη συνεργασία της με την Κάτια Δανδουλάκη και ανέφερε:

«Η συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη είναι υπέροχη. Χαίρομαι πάρα πολύ που τη γνώρισα επιτέλους σε δουλειά, αν και δεν έχουμε πολλές σκηνές μαζί. Έπονται, όμως, αρκετές»

Σε ό,τι αφορά τις φήμες που θέλουν της σειρά «Οι Πανθέοι» να μεταφέρονται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής τους τηλεθέασης, η Αθηνά Μαξίμου απαντά:

«Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, δυναμικά, με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουμε, πίστη και σεβασμό. Δεν έχω ακούσει τίποτα περί μεταφοράς της σειράς στο Σαββατοκύριακο, αυτά είναι απλώς φήμες.

Το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο, οπότε όσα λένε οι άλλοι είναι από άλλο… τραγούδι και χορό»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;