Μιμή Ντενίση: Κάποιοι έβγαλαν λεφτά μιλώντας άσχημα για εμένα
«Κακά τα ψέματα, η Σμύρνη έκανε την είσπραξη που κάνουν όλα τα θέατρα μαζί»

Η Μιμή Ντενίση έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο άγνωστο ατύχημα που είχε και την άφησε καθηλωμένη στο κρεβάτι για τρεις μήνες.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Ήμουν έναν μήνα στο κρεβάτι στην Κύπρο και δύο μήνες στην Αθήνα».

«Λίγοι ξέρουν για αυτό το ατύχημα, έσπασα το πόδι μου, γιατί με χτύπησε αυτοκίνητο. Οπότε όλο αυτό το διάστημα, διάβαζα, διάβαζα και μου ήρθε το θέμα της Σμύρνης και είπα “αυτό είναι που πρέπει να κάνω”», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

 

 

 

Στη συνέχεια, μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί μέχρι τώρα, όχι μόνο από κριτικούς, αλλά και από συναδέλφους της.

«Δεν είχα εγώ κριτικούς που με έβριζαν. Δεν μου έγραφαν κακές κριτικές κριτικοί, ούτε συνάδελφοί μου. Είχα από συγκεκριμένα άτομα που είτε εμπορεύονταν τη δική μου φήμη, γιατί έβγαλαν λεφτά μιλώντας άσχημα για εμένα και χρησιμοποιώντας εμένα, είτε από συγκεκριμένα κέντρα που υπάρχουν πάντα και δεν ήθελαν… Τώρα, κακά τα ψέματα, η Σμύρνη έκανε την είσπραξη που κάνουν όλα τα θέατρα μαζί», εξήγησε.

 

 

 

 

Αναφορικά με το θέμα τoυ bullying κι άμα το έχει βιώσει η ίδια, δήλωσε: «Άμα μιλάμε για bullying ενός ανθρώπου που παίζει σε μια παράσταση κι έχει έναν σκηνοθέτη που τον βρίζει και για κάποιον που τον βρίζουν στην τηλεόραση, αυτό είναι δημόσιο bullying κι είχε 100 φορές χειρότερο».

«Εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα έμπαινα στη διαδικασία να το αντιμετωπίσω σαν bullying και να το παλέψω. Δεν μπαίνω στη θέση του θύματος, γιατί δεν είμαι. Πάντα πιστεύω στην καλοσύνη, τη γενναιοδωρία, τη μεγαλοψυχία και τη γνώση», πρόσθεσε κλείνοντας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;