Μπέος: Χαμός με Λιάγκα και Περρή - «Κάνω παρέα με τους π.....δες γιατί είμαι γλυκός»
«Τι θα γίνει ξαφνικά; Θα πρέπει να πάρουμε όλοι έναν ράφτη δίπλα μας συνοδό;», ήταν η αρχική φράση που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη τη βραδιά των εκλογών, μίλησε ζωντανά στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Τι θα γίνει ξαφνικά; Θα πρέπει να πάρουμε όλοι έναν ράφτη δίπλα μας συνοδό;», ήταν η αρχική φράση που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του Τάιλερ, η οποία πυροδότησε την συζήτηση.

«Αν τη λέξη πού…δες την θεωρείτε προσβλητική, την παίρνω πίσω, αλλά αφορούσε καθαρά τον Κασσελάκη. Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης. Αυτά που λέω για τον κύριο Κασσελάκη αφορούν κι εσάς στις εκπομπές που κάνετε. Δεν θα μας αλλάξετε νοοτροπίες. Κάνω παρέα μαζί τους γιατί είμαι γλυκός… Είμαι γλυκούλης», πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Αν κάποιοι με τη λέξη πού…δες θίχτηκαν ή προσβλήθηκαν, εγώ ζητάω από αυτόν τον κόσμο συγγνώμη», ανέφερε στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;