ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ | Live Streaming
Δείτε το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ σε Live Streaming (8/10)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με ρεκόρ 4-1-1 στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες που ήρθαν απέναντι σε Βόλο (3-0), ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), Παναιτωλικό (5-0) και Αστέρα Τρίπολης (4-1), ενώ έχασε με 1-2 από την ΑΕΚ και έκλεψε στο τέλος τον βαθμό (2-2) από τον ΠΑΟΚ, με τον Γερεμέγιεφ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του αγώνα στη Λεωφόρο. Άξιζε βαθμό, αφού ήταν πολύ καλύτερος στο χορτάρι και κυνήγησε μέχρι τέλους το γκολ της ισοφάρισης. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα ταξίδεψε στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα, για τη 2η αγωνιστική του Europa League, θέλοντας να κάνει το 2/2 στη διοργάνωση, όμως δεν είχε καλή απόδοση. Τελικά μπόρεσε όμως να φτάσει στον βαθμό (0-0), με τον Μπρινιόλι να έχει καίριες αποκρούσεις στο παιχνίδι, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Βαγιαννίδης, ενώ απόψε θα λείψει ο Χουάνκαρ, αφού έμεινε εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού. Θα λείψει για καιρό ο Μάγκνουσον, με τον Γεντβάι να παίρνει λογικά τη θέση του στο κέντρο της άμυνας. Μετά την αποψινή εξ αναβολής συνάντηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο, υπάρχει η διακοπή λόγω Εθνικών Ομάδων και στη συνέχεια, στις 22 Οκτώβρη το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στο Φάληρο.

Χωρίς τρίποντο ακόμα στη σεζόν ο Ατρόμητος, που συνεχίζει με τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Το πρόγραμμα βέβαια ήταν αρκετά ζόρικο αφού έχει ήδη αντιμετωπίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ έχει παίξει και στην έδρα του ΟΦΗ. Δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη η ομάδα του Κόουλμαν, που προσπαθεί να ανακάμψει. Υπάρχει θέμα στο σκοράρισμα, με την ομάδα να έχει βρει δίχτυα, βέβαια στα 4/5 πιο πρόσφατα, παίρνοντας βαθμό στα δύο από αυτά, ενώ πάλεψε σκληρά, λυγίζοντας στο τέλος στην έδρα της ΑΕΚ (1-2). Υπάρχει ψυχολογική πίεση για το πρώτο τρίποντο της σεζόν, αφού η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται πολύ κοντά στην ουρά της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά, εκτός δίνονται οι Κούντε, Ντιρκς, Τζοβάρας, Πομόνης και Καραμάνης.

Ο αγώνας για τη Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο είναι προγραμματισμένος για τις 21:30 της Κυριακής.

Δείτε το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μέσα από Live Streaming εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 0 
 1