Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Για πολιτικό μήνυμα καλούν οι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Μήνυμα στην κυβέρνηση αλλά και ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης ζητούν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης

Πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση αλλά και ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης ζητούν από τους ψηφοφόρους οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης κατά τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 της Κυριακής, αμέσως μετά τη δική τους ψήφο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης.

«Έχει έρθει η μέρα οι Έλληνες να επιλέγουν τους τοπικούς υπηρέτες τους, όχι τους τοπικούς άρχοντές τους όπως είπε ο πρωθυπουργός – ανθρώπους με καθαρά χέρια, που έχουν προϋπηρεσία στην εργασία, στην κοινωνία, ανθρώπους που θα υπηρετήσουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα χωρίς αλαζονεία και πάνω από όλα με διαφάνεια,» δήλωσε εξερχόμενος του κτιρίου ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σήμερα καλώ τους Έλληνες και ειδικά τους νέους και τις νέες μας να έρθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση, από αμέλεια και πάνω από όλα από τη σπατάλη που χρεοκοπεί τη χώρα στο μακροπρόθεσμο. Πρέπει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος για την άμεση ζωή τους που είναι η αυτοδιοίκηση,» σημείωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο 13ο Δημοτικό Σχολείου Ηρακλείου Κρήτης άσκησε το δικό του εκλογικό δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδεία τοπικών βουλευτών.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

«Η αυτοδιοίκηση που θα υπηρετεί την αποκέντρωση και την περιφερειακή ανάπτυξη θέλουμε να είναι ο μεγάλος αποψινός νικητής και όχι η αυτοδιοίκηση του κ. Μητσοτάκη, που θέλει 13 περιφερειάρχες να τον υπηρετούν ώστε να είναι το μακρύ χέρι του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε από τη Νέα Ιωνία και το 2ο Γυμνάσιο όπου ψήφισε ότι ζητά να ψηφιστεί σε όλη την Ελλάδα ο συνδυασμός με το γαρύφαλλο ώστε «να βγει δυνατός ο λαός από την κάλπη».

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Από την πλευρά του ο επικεφαλής των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας ζήτησε απομάκρυνση των ψηφοφόρων από κόμματα και χρώματα». Ευχήθηκε δε «ο ελληνικός λαός να έχει ένα καλό κριτήριο διότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Πηγή: kathimerini.gr
Πηγή φωτογραφιών & cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;