ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Live Streaming
Δείτε ζωντανά το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Πρώτη αγωνιστική για τη Euroleague 2023/24 και δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, για τους Έλληνες φιλάθλους. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά. Είναι το δεύτερο ντέρμπι, σε επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αλλά σήμερα ξεκινάει η διοργάνωση που ενδιαφέρει και τις δύο ελληνικές ομάδες. Έχουμε τη πρώτη αγωνιστική της Euroleague και όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Το Σούπερ Καπ το κατέκτησε ο Ολυμπιακός, με ένα ματς που έδειξε μεγάλη διαφορά, μεταξύ των δύο αντιπάλων, αλλά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επιστρέψει. Η ομάδα του Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεση της τον Ντίνο Μήτογλου και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει τη στήριξη των οπαδών του, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά, για πρώτη φορά φέτος. Υπάρχει κίνητρο και επιθυμία και ο στόχος είναι η νίκη.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τη πορεία του στην Ευρώπη, παίζοντας στην έδρα του «αιώνιου». Μεγάλη η πρόκληση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που κατέκτησε ήδη τη πρώτη κούπα της σεζόν. Με μία ολοκληρωτική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι και κατέκτησε το Σούπερ Καπ στη Ρόδο. Οι αλλαγές, για τη φετινή σεζόν, δεν λείπουν ούτε από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Νέα πρόσωπα στην ομάδα και ακόμα ψάχνουν τη θέση τους στο νέο περιβάλλον. Ο Φαλ θα μείνει εκτός σήμερα και το βάρος πέφτει στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, για τη θέση «5», όπου πιθανότατα θα δούμε και τον νεοφερμένο, Λουκ Σίκμα. Ο Ίγκνας Μπραζντέικις, έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν θα μπει στη δωδεκάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά κομμάτια από το περσινό πετυχημένο παζλ του και ψάχνει τη νίκη, που θα τον βάλει με το… δεξί στη διοργάνωση.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας είναι προγραμματισμένος για τις 21:15 της Παρασκευής (6/10).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Live Streaming – Δείτε εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2