Μαίρη Συνατσάκη για τη γνωριμία με τον Ίαν Στρατή: «Έλεγα
«Θυμάμαι το συναίσθημα που είχα και έλεγα "πολύ ωραίος, αλλά πολύ τρελούλης τώρα, άστον"»

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει επιστρέψει στο κανάλι της στο YouTube και μοιράζεται και πάλι, στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας έκανε ένα Q&A μαζί με την αδερφή της, Αλίκη και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη της, αλλά και τη γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή. «Πραγματικά, ας μας πει κάποιος που το έχει ξαναζήσει, πότε συνηθίζεις ότι έρχεται ένα μωρό στην εξίσωση της ζωής; Εγώ δεν το έχω συνηθίσει να πω ότι μου φαίνεται οικεία η εικόνα τώρα που περνάω δειλά δειλά από τον καθρέφτη και την κοιτάω», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω κάνει ακόμα πράγματα που είναι για μένα, δεν πάω πχ πιλάτες, ενώ θα έπρεπε. Για νύχια πάω με τη μικρή. Μια φορά είχα πάει για φαγητό με τον Ίαν και δυο τρεις φορές με τα παιδιά. Αυτό δεν το έχω βρει ακόμα, δεν υπάρχει ισορροπία, είναι όλα υπέρ της μικρής, με βάση εκείνη και τον ύπνο της. Σε τρία χρόνια πιστεύω ότι θα το βρω», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή. «Πρωτογνωριστήκαμε στο Hair το 2018. Μετά κάναμε και το Cats μαζί, μου άρεσε. Είχα μια single περίοδο εκείνη τη φάση, εγώ. Ο άνθρωπος είχε σχέση, οπότε το κρατούσα για μένα. Γενικά, είναι πολύ κλειστός άνθρωπος αν τον συναναστραφείς, δεν είναι ο έξω καρδιά. Είχαμε κρατήσει μια ελάχιστη επαφή, μετά προέκυψε και κάναμε και μεταγλώττιση σε μια παιδική ταινία. Μετά πήγε στο YFSF και μπορεί να του έστελνα κάθε Κυριακή. Μετά όμως, βρεθήκαμε ξανά στο Hair και έτυχε να είμαστε μονάχοι», εξήγησε.

«Ας πούμε ότι η δεύτερη καραντίνα μας βρήκε μαζί. Είχα μια αίσθηση εφηβείας και έλεγα άσε μη μπλέξουμε και στεναχωρηθούμε. Τελικά, έγιναν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Αν είναι κάτι να συμβεί, θα βρεθεί ο χρόνος στη ζωή των ανθρώπων να συμβεί. Θυμάμαι το συναίσθημα που είχα και έλεγα πολύ ωραίος, αλλά πολύ τρελούλης τώρα, άστον. Στην πρώτη φάση που τον γνώρισα. Μετά τον είδα να αλλάζει, να ωριμάζει… Είπα ας πάμε κι ας βγει και σε κακό», πρόσθεσε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;