Στέφανος Κασσελάκης: «Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας»
Kαλεσμένος στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν για τους «Πρωταγωνιστές», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Οι Πρωταγωνιστές επιστρέφουν στον αέρα του Alpha για να συνεχίσουν να καταγράφουν ιστορίες και εξομολογήσεις ανθρώπων που δεν πρέπει να χαθούν.

Ένα αέναο κυνήγι εκπλήξεων και αληθινών Πρωταγωνιστών. Πρώτος «Πρωταγωνιστής» της σεζόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Tο 2009 ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν το θέμα της διαύγειας, της μεταρρύθμισης. Ήταν προφανώς μια πολύ διαφορετική εποχή, όταν εκείνος ήταν Πρωθυπουργός, αλλά αυτή η μεταρρυθμιστική προοδευτική νοοτροπία ήταν κάτι το οποίο με εξέφραζε», δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης στην κάμερα του Alpha.

«Να κρατικοποιήσουμε τη ΔΕΗ. Έχει αποδειχθεί σε διάφορες χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι τα δημόσια αγαθά, όταν διοικούνται με όρους κερδοσκοπικούς, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην κοινωνία», σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;