Ολυμπιακός: Ψάχνει τρίποντο στη Σερβία για το κόλπο πρόκρισης
Ο Ολυμπιακός θα έχει την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών του.

Η «σκληρή» εντός έδρας ήττα που υπέστη ο Ολυμπιακός από τη Φράιμπουργκ (2-3) στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Europa League, δεν του αφήνει πολλά περιθώρια για κάτι… λιγότερο απ’ τη νίκη στον αγώνα της Πέμπτης (5/10, 19:45, Cosmotesport 4HD) με τη σερβική Μπάτσκα Τόπολα στην «TSC Arena».

Οι Πειραιώτες θα έχουν την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών τους που ταξίδεψαν μέχρι την Τόπολα και θα βρεθούν ξανά στην κερκίδα παρέα με τους οργανωμένους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα με τους οποίους συνδέονται με οπαδική αδερφοποίηση.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης στο στάδιο Μαρακανά στο Βελιγράδι, όπου ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετώπισε τη Γιούνγκ Μπόις για τους ομίλους του Champions League, όπου στις εξέδρες του στάδιου βρέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού στηρίζοντας τον σέρβικο σύλλογο.

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR
05 Οκτ. 2023
Bačka Topola
FT
2 - 2
Ολυμπιακός
16'
Giorgos Masouras (Daniel Podence)
57'
Daniel Podence (Kostas Fortounis)
(Saša Jovanović)Ifet Đakovac
63'
63'
Stevan Jovetić
Daniel Podence
63'
Ola Solbakken
Giorgos Masouras
71'
Andreas Richardos Ntoi
74'
Jackson Porozo
Ayoub El Kaabi
74'
Sotiris Alexandropoulos
Kostas Fortounis
Petar Stanić
Miloš Pantović
79'
Goran Antonić
Miloš Vulić
79'
85'
Alexandros Paschalakis
Milan Radin
Bence Sós
87'
Milan Radin
Martin Mirčevski
88'
(Nemanja Stojić)Miloš Pantović
90'
Marko Rakonjac
Jovan Vlalukin
90'
Nemanja Petrović
90'

Οι «ερυθρόλευκοι» που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στην ελληνική Super League, ψάχνουν το πρώτο τρίποντό τους, απέναντι στους Σέρβους, που θα τους ξαναβάλει στο… κόλπο για την πρώτη δυάδα και θα τους δώσει «αέρα» για την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, οι βασικές αλλαγές θα αφορούν το κέντρο της άμυνας, όπου Παναγιώτης Ρέτσος και ο Ανδρέας Ντόη θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, με τους Ροντινέι και Κίνι να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας μπροστά απ’ τον Πασχαλάκη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να πάρουν θέση οι Εζέ ή Αλεξανδρόπουλος και Καμαρά, με τους Ποντένσε και Μασούρα ή Μπιέλ στα «φτερά» της επίθεσης, τον Φορτούνη στο «10» και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Εκτός έμειναν ο Νικολάς Φρέιρε ο οποίος δεν ξεπέρασε εγκαίρως το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και δεν ακολούθησε την «ερυθρόλευκη» αποστολή στη Σερβία, όπως και οι τραυματίες Βιθέντε Ιμπόρα και Γκουστάβο Σκάρπα, που δεν προπονήθηκαν το τελευταίο διήμερο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα συγκροτούν οι: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Θανάσης Παπαδούδης, Φρανσίσκο Ορτέγκα, Κίνι, Ροντινέι, Τζάκσον Πορόσο, Πάνος Ρέτσος, Ανδρέας Ντόη, Μαντί Καμαρά, Κώστας Φορτούνης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Μάριος Βρουσάι, Ζοάο Καρβάλιο, Πεπ Μπιελ, Σαντιάγκο Έσε, Ντανιέλ Ποντένσε, Όλα Σολμπάκεν, Αγιούμπ ελ Κααμπί, Γιουσέφ ελ Αραμπί, Γιώργος Μασούρας και Στέβαν Γιόβετιτς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιέν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χικάμ Ζακρανί, Ορελιέν Μπερτομιέ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ρούντι Μπακέ. Στο VAR θα είναι ο Γάλλος Μπενουά και AVAR ο Νικολά Ντανό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;